Nie mam pojęcia Czuję się, jakby mi ktoś położył dwutonowy kamień na piersi po czym przejechał po mnie 5-tonowym walcem, gardło mnie boli i jestem tak słaba, że nawet ruszyć ręką mi się nie chce, o nogach nie wspomnę... Temperatury, jak zwykle, brak Na razie próbuję się leczyć sama. Zobaczymy, jakie będą tego efekty jutro...
Anetko, Ty lepiej już jutro idź do lekarza. Teraz różne świństwa są w powietrzu (mimo mrozów), rzucające się zwłaszcza na płuca - właśnie bez gorączki. U nas w szpitalu masa ludzi z płynem w płucach. Zdrowia
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Dziś będzie baaardzo cichy dzień Nie mówię Chcę coś powiedzieć, ale jakoś nie bardzo mi wychodzi... Nawet nie wiedziałam, że potrafię wydawać z siebie tak dziwne dźwięki
Kotom to nie przeszkadza najwyraźniej. Wszystkie wołają o jedzenie, Karmel dodatkowo o papierową kulkę.
No właśnie- wiele osób teraz choruje na płuca. Córka znajomej osłuchowo dobrze a potem sie okazało, że ma śródmiąższowe zapalenie płuc. Nie można więc lekceważyć tak złego samopoczucia.
W pierwszej chwili myślałam, że wrzuciłaś zdjęcie lisa, tylko po co
Aneta, do lekarza. Z krtanią to też nie zabawa. Sama od lat mam z tym problemy - przerąbane. Musisz zadbać Już nie na mawiam, ale żądam, bo przestanę Cię lubić taki mały szantaż
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer