Oryginalna piękna Taxi (FeLV+) za TM :( [*][*][*]...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 06, 2012 19:28 Re: Koteczka z postoju taksówek. Oryginalna Taxi szuka DS!

Raczej tak. Nie ma żadnych objawów. Kiedyś dokuczały jej wzdęcia, ale dość szybko zniknęły. Jest świetna, słowo daję!
ObrazekObrazek

Ag_konin

Od: Pt gru 04, 2009 12:10

Post » Pon lut 06, 2012 19:40 Re: Koteczka z postoju taksówek. Oryginalna Taxi szuka DS!

Ag a co z Klakierem, czy oprócz białaczki ma jakieś inne objawy chorobowe?
Szkoda go w tym schronisku, a dopytuję się tak, bo sama mam kotkę z białaczką, która pół roku temu straciła przyjaciela zabaw
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Pon lut 06, 2012 21:58 Re: Koteczka z postoju taksówek. Oryginalna Taxi szuka DS!

Klakier to w ogóle inna historia :(
Dwa razy miał poparzone poduszki, prawdopodobnie od płynu żrącego, którym umyto podłogę w kociarni. Oglądam jego łapki jak jestem i widzę, że ma ciągle podrażnione i smarowane maścią. Nie wygląda za dobrze. Nie wiem dokładnie czy jest leczony, czy dostaje cokolwiek, widzę tylko, że go bolą łapki i jak jest brany na ręce i przytulany to widać ulgę w oczach. Wiek wiekiem, ma już 10 lat, ale przydałby mu się chociażby DT gdzie dojdzie do siebie, bo żal go naprawdę. On zawsze był bardzo spokojnym i cichym kocurem, a teraz nie dość że jest spokojny i cichy to jeszcze tak pokrzywdzony...
ObrazekObrazek

Ag_konin

Post » Pon lut 06, 2012 22:14 Re: Koteczka z postoju taksówek. Oryginalna Taxi szuka DS!

Ag_konin pisze:Klakier to w ogóle inna historia :(
Dwa razy miał poparzone poduszki, prawdopodobnie od płynu żrącego, którym umyto podłogę w kociarni. Oglądam jego łapki jak jestem i widzę, że ma ciągle podrażnione i smarowane maścią. Nie wygląda za dobrze. Nie wiem dokładnie czy jest leczony, czy dostaje cokolwiek, widzę tylko, że go bolą łapki i jak jest brany na ręce i przytulany to widać ulgę w oczach. Wiek wiekiem, ma już 10 lat, ale przydałby mu się chociażby DT gdzie dojdzie do siebie, bo żal go naprawdę. On zawsze był bardzo spokojnym i cichym kocurem, a teraz nie dość że jest spokojny i cichy to jeszcze tak pokrzywdzony...

Czytam i nie wierze :strach: Czy ludzie tam zatrudnieni wiedza, ze maja do czynienia z zywymi istotami :?:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pon lut 06, 2012 22:31 Re: Oryginalna piękna Taxi szuka domu! FeLV+

Już tej osoby nie ma na szczęście...
ObrazekObrazek

Ag_konin

Post » Wto cze 05, 2012 19:26 Re: Oryginalna piękna Taxi szuka domu! FeLV+

Dziewczyny
jopop pisze:zgłosiła się do nas pani mająca kota z pozytywnym testem białaczki, szukająca dla niego towarzystwa (max 1,5 roku). dom niewychodzący, okna podobno zabezpieczone, reszta do dopytania. jak znacie kandydatów to podajcie proszę (na PW)
.
Mogę podać telefon na pw.
Wprawdzie Taxi jest starsza, ale drobna... może akurat.
Obrazek

Motta brak. Wszystko jest czekaniem...
Wody — uczy pragnienie.
Brzegu — morskie przestrzenie.
Ekstazy — ból tępy jak ćwiek —
Pokoju — o Bitwach pamięć —
Miłości — nagrobny Kamień —
Ptaków — Śnieg.

Emily Dickinson

fiszka13

Od: Czw sty 28, 2010 22:01

Post » Śro cze 20, 2012 21:48 Re: Oryginalna piękna Taxi szuka domu! FeLV+

Taxi dostaje sterydy, źle z nią jest :(
Znowu mam super refleks...
ObrazekObrazek

Ag_konin

Post » Pt paź 12, 2012 18:59 Re: Oryginalna piękna Taxi (FeLV+) za TM :( [*][*][*]...

Czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień... Tyle czasu walczyliśmy o kotkę. Mimo leczenia jest stan się bardzo pogorszył i przekroczyła TM :(
Żegnaj Mała
ObrazekObrazek

Ag_konin

Post » Pt paź 12, 2012 22:33 Re: Oryginalna piękna Taxi (FeLV+) za TM :( [*][*][*]...

Bardzo mi przykro :(...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pt paź 12, 2012 23:25 Re: Oryginalna piękna Taxi (FeLV+) za TM :( [*][*][*]...

Aguś bardzo mi przykro :cry: Żegnaj Taxi[*] piękna koteczko.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Sob paź 13, 2012 11:44 Re: Oryginalna piękna Taxi (FeLV+) za TM :( [*][*][*]...

Bardzo mi przykro ['] :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia]