Moderator: Moderatorzy
taizu pisze:Jak długo kroplówkować - to zależy od diagnozy, na razie lepiej nie przerywać
Tosza pisze:Został mi taki amerykański suplement diety, który jest reklamowany jako dializa w tabletkach ( bakterie rozkładające mocznik). Sprowadzony dla kotki mojej sąsiadki z niewydolnością nerek. Niestety nie pomógł, ale to zalezy od stanu kota. Nazwy nie pamiętam, bo jest w lodówce u koleżanki. Jeżeli Tymek nie ma problemu z łykaniem kapsułek to chętnie mu przekażę.
Slonko_Łódź pisze:Tosza pisze:Został mi taki amerykański suplement diety, który jest reklamowany jako dializa w tabletkach ( bakterie rozkładające mocznik). Sprowadzony dla kotki mojej sąsiadki z niewydolnością nerek. Niestety nie pomógł, ale to zalezy od stanu kota. Nazwy nie pamiętam, bo jest w lodówce u koleżanki. Jeżeli Tymek nie ma problemu z łykaniem kapsułek to chętnie mu przekażę.
Pewnie azodyl. Tymkowi mam nadzieję nie będzie potrzebny- po kroplówkach ma szansę, że wszystko wróci do normy. Jak będzie się chciała pozbyć to w Łodzi mamy zapotrzebowanie na szybko- dla kota z niewątpliwą niewydolnością nerekKombinujemy żeby sprowadzić ale to trochę trwa- jeżeli zatem Tymek nie skorzysta- daj znać.
mikela pisze:pewnie jutro powędrujemy na Ruczaj, do Hyraxu znów, jak się nie wysika. Więc może tam?
Tosza pisze:mikela pisze:pewnie jutro powędrujemy na Ruczaj, do Hyraxu znów, jak się nie wysika. Więc może tam?
Basia mieszka przy Hyraxie. O której sie wybierasz? poproszę Basię, żeby zostawiła w lecznicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości