Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Hej, Lidka dwie ważne kwestie:
zakończyła się aukcja cegiełkowa dla Twoich kotów - w sumie masz do dyspozycji 165zł. I dwie możliwości - zapłacenie za weta lub zamówienie karmy - obie mają być dokładnie na taką sumę. (karmę zamawia Mruczenka i wysyła na Twoj adres). Chcę tylko delikatnie przypomnieć, że aukcja była na szczepienia przeciw białaczce Twoich kotów w domu (i ciągle się dziwię, ze wet jeszcze nie ma szczepionek? chyba ze się coś zmieniło..) ale oczywiście to Ty podejmujesz decyzję. Tylko daj znać, aby pieniądze wykorzystać jak najszybciej.
jest pani, mieszkająca pod Warszawą, bardzo zainteresowana adopcją Rudzika i / lub Tofika - napisz wprost czy te koty są do adopcji bo jeśli nie to zaproponujemy jej innego kota (nie od Ciebie - dużo kotow czeka na swój dom) - szkoda dobrego domu, a nikt nie będzie czekał w nieskończoność. Oczywiście osobiście pojadę na wizytę przedadopcyjną.
morelowa pisze:zobaczcie
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... LCkJGUbJDw
jak to czytałam, to myślałam o tym co Lidka napisała o wybijaniu szyb... Też bym chyba głównie sie zastanawiała jak się włamać..
. Bo myślę, że jak się kogoś ratuje to potem dopiero sie należy zastanawiać nad konsekwencjami prawnymi .
Na wątku Niewidomej dalej nic...
Marzenia11 pisze:lidka02 - rozumiem, ze mamy zaproponowac Tinę a jak się pani nie zdecyduje to już innego (nie od Ciebie ) kota? tylko się upewniam, zeby potem nie było pretensji bo to jednak twoje koty wpadły pani "w oko"
ruda32 pisze:Marzenia11 pisze:lidka02 - rozumiem, ze mamy zaproponowac Tinę a jak się pani nie zdecyduje to już innego (nie od Ciebie ) kota? tylko się upewniam, zeby potem nie było pretensji bo to jednak twoje koty wpadły pani "w oko"
Lidka domki mają być sprawdzone ,wizyta przeadopcyjna z tego co zrozumiałam
może warto skorzystać -wszystko najpierw sprawdzić ja wiem czego boisz się
Marzenia11 pisze:ruda32 pisze:Marzenia11 pisze:lidka02 - rozumiem, ze mamy zaproponowac Tinę a jak się pani nie zdecyduje to już innego (nie od Ciebie ) kota? tylko się upewniam, zeby potem nie było pretensji bo to jednak twoje koty wpadły pani "w oko"
Lidka domki mają być sprawdzone ,wizyta przeadopcyjna z tego co zrozumiałam
może warto skorzystać -wszystko najpierw sprawdzić ja wiem czego boisz się
ruda32 - każdy się boi, a ja miałam niedawno mega kryzys związany z adopcjami i braniem na swoje bary odpowiedzialności za wyadoptowane przeze mnie koty. Bo w ciągu roku było ich ponad 50 i na prawie wszystkie wizyty pa jeździłam, najczęściej sama - wiesz jak to ciąży? Ale jedno wiem - pomoc nie polega tylko na zbiorkach pieniędzy. jeśli Lidka ma w domu 14 kotów i wszystkie są rezydentami to znaczy, ze moja obecność w wątku jest już niepotrzebna. Bo moje możliwości pomocy się kończą. I tylko potrzebuję takiej informacji - bo niestety nie dysponuję pieniędzmi więc tak nie mogę pomóc...![]()
![]()
lidka02 pisze:Marzenia11 więc jeśli pani sie spodoba Tinka to ok a jeżeli nie to trudno a pani ma już jakieś koty ....
lidka02 pisze:Jimmy się nie odezwał a w sobote miał wrócić nie , kobita co dałam psa na dt dała go komuś i ślad po niej zaginął i jak tu być spokojnym ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 52 gości