Zajmę się dzisiaj/jutro podliczeniem nowych faktur. Poza tym wstępnie jest już umówionych na zabiegi 11 koteczek z Jeleśni (zabiegi w Bielsku-Białej)

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:Beata, Twoja pomoc jest ogromna i bardzo ją doceniamy.![]()
Zajmę się dzisiaj/jutro podliczeniem nowych faktur. Poza tym wstępnie jest już umówionych na zabiegi 11 koteczek z Jeleśni (zabiegi w Bielsku-Białej)
Chiara pisze:ryśka pisze: Poza tym wstępnie jest już umówionych na zabiegi 11 koteczek z Jeleśni (zabiegi w Bielsku-Białej)
To ogromne stado! 11 kotek ?
luelka pisze:A ja chciałabym zameldować, że w Nowym Sączu zostały wysterylizowane w piątek dwie kotki - ich złapaniem i doglądaniem ich w hoteliku zajmuje się forumowa Fonja (z funduszy OZ zostały sfinansowane zabiegi do kwoty 120 zł za zabieg). To już kolejny raz, kiedy we współpracy z nami pomaga zwierzakom przez sterylizacje.
Mam już zdjęcia na komórce, teraz trzeba tylko je zgrać. Z tego, co mówiła mi Fonja, koteczki czują się już nieźle po zabiegu.
luelka pisze:A ja chciałabym zameldować, że w Nowym Sączu zostały wysterylizowane w piątek dwie kotki - ich złapaniem i doglądaniem ich w hoteliku zajmuje się forumowa Fonja (z funduszy OZ zostały sfinansowane zabiegi do kwoty 120 zł za zabieg). To już kolejny raz, kiedy we współpracy z nami pomaga zwierzakom przez sterylizacje.
Mam już zdjęcia na komórce, teraz trzeba tylko je zgrać. Z tego, co mówiła mi Fonja, koteczki czują się już nieźle po zabiegu.
ryśka pisze:Chiara pisze:ryśka pisze: Poza tym wstępnie jest już umówionych na zabiegi 11 koteczek z Jeleśni (zabiegi w Bielsku-Białej)
To ogromne stado! 11 kotek ?
Tak, to bardzo duża grupa, wszystkich kotów pod opieką jednej osoby jest ponad 20. To koty bezdomne, czekają na swoje domy. Mają jednak zapewnioną karmę, leczenie, schronienie. Brakuje im domów i... sterylizacji. A jak ważny to zabieg, także z perspektywy szukania dla nich domów, nie trzeba nikomu tłumaczyć. Będą sterylizowane po kolei, na pewno będziemy zamieszczać relacje.
ryśka pisze:Jak się mają ostatnio sterylizowane koteczki?
A czy wiecie, że jedna z kotek (OZ136) szuka domu? Okazała się być oswojona i... została podopieczną Fundacji. Otrzymała imię - Kalipso. Szuka teraz swojego człowieka.
Bardzo prosimy o wsparcie dla Operacji Zabieg - każdą złotówkę z dopiskiem Operacja Zabieg przeznaczymy na akcję sterylizacji. Powinniśmy jak najwięcej kotów wysterylizować przed wiosną, zanim kotki zajdą w kolejne ciąże...
ryśka pisze:Jak się mają ostatnio sterylizowane koteczki?
A czy wiecie, że jedna z kotek (OZ136) szuka domu? Okazała się być oswojona i... została podopieczną Fundacji. Otrzymała imię - Kalipso. Szuka teraz swojego człowieka.
...
ryśka pisze:Beata, Twoja pomoc jest ogromna i bardzo ją doceniamy.![]()
Beata pisze:ryśka pisze:Beata, Twoja pomoc jest ogromna i bardzo ją doceniamy.![]()
przeczytalam i zrobilo mi sie teraz bardzo wstyd![]()
![]()
![]()
puscilam przelew - mnie w sumie wszystko jedno, czy przez 2 tygodnie bede "na minusie", mam kredyt odnawialny, przezyje![]()
a dla Was to wazne, szczegolnie ze zaczyna sie powolutku robic cieplo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 680 gości