cafe,tablica,eoferty,adopcjekota,morusek,oxl,gumtree,pineska ,przygarnij zwierzaka i słoniu.Musze jeszcze dorobić ojej,kokosy i e-zwierzak.Więcej ogłoszeń nie dam rady robić .Mam jeszcze kilak psów do ogłoszenia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hidi pisze:ja mam listę portali, gdzie ogłaszałam tymczasy (od martiki) ale myślę, że po wejściu nowej ustawy część z nich może być nieaktualna... chyba najlepiej Marta martika będzie wiedzieć.
mar_tika pisze:hidi pisze:ja mam listę portali, gdzie ogłaszałam tymczasy (od martiki) ale myślę, że po wejściu nowej ustawy część z nich może być nieaktualna... chyba najlepiej Marta martika będzie wiedzieć.
Wszystkie portale przyjmują ogloszenia(koleżanka robi na 40)oprócz allegro![]()
Jezeli ktoś chciałby coś pomóc w ogloszeniach będę wdzięczna.Do tej pory wystawiła dziewięciu naszych podopiecznych.Hidi nadal czekam na fotki małej
hidi pisze:mar_tika pisze:hidi pisze:ja mam listę portali, gdzie ogłaszałam tymczasy (od martiki) ale myślę, że po wejściu nowej ustawy część z nich może być nieaktualna... chyba najlepiej Marta martika będzie wiedzieć.
Wszystkie portale przyjmują ogloszenia(koleżanka robi na 40)oprócz allegro![]()
Jezeli ktoś chciałby coś pomóc w ogloszeniach będę wdzięczna.Do tej pory wystawiła dziewięciu naszych podopiecznych.Hidi nadal czekam na fotki małej
przecież ma fotki na picassie..
wiiwii pisze:Ja pomogę Marta, możemy się np. podzielić... tylko mam kilka pytań:
- mam wklejać takie teksty jak są na albumie google picasy?
- telefon podawać Twój i Mikusia czy swój?
- dlaczego wstawianie ogłoszeń będzie nielegalne? Rozumiem zamieszanie z allegro, ale reszta portali?
A z zabezpieczeniem drzwi - chodzi o powieszony koc?
wiiwii pisze:Mikuś pisze na FB, że Misza do nas wraca - pies nie zaakceptowałmam nadzieję, że to fałszywy alarm, że jeszcze może jakiś cud się stanie!
Dzięki za info o Funi i Bronku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05 i 74 gości