Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Lunszpik pisze:Mnie jutro nie będzieMiałam nadzieję, że uda mi się wyzdrowieć, ale niestety.
Tunisia pisze:Poszukuje pilnie domu tymczasowego dla młodziutkiej koteczki . Kotka po wypadnięciu prostnicy, jest już po operacji, jest stan zdrowia jest dobry i nie wymaga żadnych specjalistycznych zabiegów, za wyjątkiem podawania półpłynnych pokarmów (w żadnym wypadku suchej karmy). Jest odrobaczona, zaszczepiona, przeszła w dzieciństwie (choć nadal jest dzieciakiem) panleukopenię.
Pełne koszty utrzymania kotki w DT ponosi KTOZ. Może ktoś będzie mógł pomóc, chodzi o to żeby dało się jej przypilnować aby nie jadła suchej karmy. W obecnym dt jest bardzo duża liczna kotów i sama akcja karmienia z rozdzielaniem tych, tamtych i owamtych kociaków wedle karmy i stanu zdrowia jest niezwykle uciążliwa
Lila_iwa pisze:Brawo Małgosia, napracowałaś się, ale warto.To ile jeszcze kotów do wydania( bo te nieogłaszane tez idą) I psów sporo poszło, a to jeszcze nie koniec.Moja znajoma chce wziąc
kotkę i napewno weżmie,ma juz dwa kocury, o persach też nagłaśniam róznym znajomym
kociarzom.Co z Abi?
mk999 pisze:Do domu też poszedł czarny kocur Czarek , wyszedł z obserwacji, długowłosa buraska z garażu 1.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości