Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:
06.02 /pon/ King_usiak Martyss
07.02 /wt/ ....... Victor
08.02 /śr/ ...... Sylwia
09.02 /czw/ ........ ........
10.02 /pt/ Sylwia Victor
11.02 /sob/ ......... ........
12.02 /ndz/ ......... .........
MIKUŚ pisze:Spoko Hidi, to już nie ma znaczenia. Choć do końca nie wiedziałam czy zdąże czy nie![]()
Z reszta spotkanie odbywa się raz w roku i myślę że nie ma co na siłe ogranizować innych.
Myślę że czerwiec.
Może do tego czasu wszyscy zdążą się namyśleć, zarezerwowac termin (ew. urlop).
Tylko który
kingusiak pisze:zostawilam smieci wczoraj wieczorem, bo bylo bardzo malo na dnie worka wiec szkoda zużywac tyle workow. ale spoko bede zawsze zabierac.
wiiwii pisze:kingusiak pisze:zostawilam smieci wczoraj wieczorem, bo bylo bardzo malo na dnie worka wiec szkoda zużywac tyle workow. ale spoko bede zawsze zabierac.
A nie, nie o tych mówiłam, też się zgadzam, że jak jest mało, to można dołożyć i dopiero wtedy wywalić. Inne jakieś leżały na schodach, przez worek prześwitywały żwiry i puste puszki, to wzięłażem i wywaliłażem wszystko co śmieci przypominało.
Czy mogę poprosić o spis stron, na których zamieszczacie anonse naszych podopiecznych? Chciałabym bardzo znaleźć opiekunów dla naszych kociakos.. zwłaszcza dla Filemonki i malucha... Dla Filemony dom bez kotów, ale z ogrodem, dla malucha cokolwiek (zanim zdąży złapać infekcję jaką).
Tam u góry na forum jest też zakładka "adopcje", nie bardzo rozumiem o co tam chodzi. Ktoś to obczaił?
Mikuś, spóźnione życzenia dla Sofini
wiiwii pisze:Serce, ale myślę o czymś poza fejsem, na fejsie ciągle na profilu pokazuję koty. BTW, zrobię sobie taki zbiór albumów jak Ty, z kotamizainspirowałaś mnie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 403 gości