ŚWIDNICA!! Hania znaleziona? Potrzebna wizyta POADOPCYJNA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 04, 2012 10:51 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

ninakiler pisze:
Lolcia81 pisze::lol: :lol: :lol:
niespodziankę to ja będę miała jak się okaże że to nie ta sobota :ryk: :ryk: :ryk:

ta sobota... ta :D

hmmmmm :!: :conf: :wink:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Sob lut 04, 2012 12:01 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Ania i jej Nitro pisze:
ninakiler pisze:
Lolcia81 pisze::lol: :lol: :lol:
niespodziankę to ja będę miała jak się okaże że to nie ta sobota :ryk: :ryk: :ryk:

ta sobota... ta :D

hmmmmm :!: :conf: :wink:

Ciiiii...... :oops:
:ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Sob lut 04, 2012 15:10 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Hania siedzi już na kontenerku :D
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Sob lut 04, 2012 15:11 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Dziewczyny no, bo cisnienie zaczyna byc zbyt silne :mrgreen: :wink:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Sob lut 04, 2012 16:01 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

chyba sie domyslam :ryk:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Sob lut 04, 2012 16:53 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

No i co? No i co? :D :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob lut 04, 2012 16:57 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Czyzby???`Hanusia nasza :)
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Nie lut 05, 2012 0:03 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Późno już i spać nam się wszystkim chce :lol:

Napiszę tylko tyle :

HANIA JEST NIESAMOWITA !!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Reszta jutro :lol:
Dobranoc wszystkim :)

Lolcia81

Od: Pt sie 05, 2011 11:01

Post » Nie lut 05, 2012 0:12 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Mamy nadzieję że pierwszą noc spędzi w łóżku :-) Zasłużyła sobie !

Filipek/Otylka

Od: Nie sty 16, 2011 19:57

Post » Nie lut 05, 2012 10:58 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Czekamy 8) :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie lut 05, 2012 11:05 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

No to pierwsza noc za nami :)

Hania ma niesamowity charakter, normalnie chodząca słodycz :1luvu:
Od razu u nas (a wczesniej przez chwilę tak samo w nowym domu Tolka) wyszla z transporterka, łasiła się, mruczała, jakby mieszkała tu od zawsze :) Z naszą Coco obwąchaly się i poki co trzymaja dystans, a nieuniknione bliższe spotkania kończą się syczeniem i fukaniem, (raz czy dwa pacnięciem lapą ale raczej niegroźnym) wczoraj tylko ze strony Coco ale dzisiaj Hania tez sobie nie daje w kasze dmuchac :lol: ogólnie Coco ma focha na wszystkich i wszystko :lol: ale chyba nie jest źle, bo na noc obydwie były razem z nami w jednym pokoju i wszyscy przeżyli :lol: krwi nie widać :lol:

Jedyne co mnie troche martwi to że Hania nie chce jeść. Siusiu zrobila do kuwety ( u Tolka zresztą też :lol: )ale jeści nie chce. Ma do wyboru Animonde Carny Kitten i suche RC Kitten ale jej chyba nie smakuje, animonde tylko liznęła dwa razy, RC wcale :( mam nadzieję, że do wieczora cos zje....

No , to na razie tyle. Póki co nie mam żadnych zdjęć bo nie mam jak zrobić, ale poprawię się :lol:

Pozdrawiamy :)
I jeżeli autorka wątku ma chęć to może zmienić tytuł :lol:

Lolcia81

Post » Nie lut 05, 2012 12:56 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

No dobra, czyli Hanusia ma domek :!: :piwa: :piwa: :kotek: :aniolek: :dance: :dance2: :flowerkitty: :surprise: :partygirl: :spin2: :mrgreen:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Nie lut 05, 2012 15:18 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Lolcia81 pisze:No to pierwsza noc za nami :)

Hania ma niesamowity charakter, normalnie chodząca słodycz :1luvu:
Od razu u nas (a wczesniej przez chwilę tak samo w nowym domu Tolka) wyszla z transporterka, łasiła się, mruczała, jakby mieszkała tu od zawsze :) Z naszą Coco obwąchaly się i poki co trzymaja dystans, a nieuniknione bliższe spotkania kończą się syczeniem i fukaniem, (raz czy dwa pacnięciem lapą ale raczej niegroźnym) wczoraj tylko ze strony Coco ale dzisiaj Hania tez sobie nie daje w kasze dmuchac :lol: ogólnie Coco ma focha na wszystkich i wszystko :lol: ale chyba nie jest źle, bo na noc obydwie były razem z nami w jednym pokoju i wszyscy przeżyli :lol: krwi nie widać :lol:

Jedyne co mnie troche martwi to że Hania nie chce jeść. Siusiu zrobila do kuwety ( u Tolka zresztą też :lol: )ale jeści nie chce. Ma do wyboru Animonde Carny Kitten i suche RC Kitten ale jej chyba nie smakuje, animonde tylko liznęła dwa razy, RC wcale :( mam nadzieję, że do wieczora cos zje....

No , to na razie tyle. Póki co nie mam żadnych zdjęć bo nie mam jak zrobić, ale poprawię się :lol:

Pozdrawiamy :)
I jeżeli autorka wątku ma chęć to może zmienić tytuł :lol:

a jednak.. Lolcia81 :1luvu: TY Lolcia... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie lut 05, 2012 15:58 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

ano JA :lol:

Hania dalej jedzeniem niezainteresowana. Przynajmniej tym w miskach, bo kawałek placka bananowego mi ukradla z talerza :lol:

Lolcia81

Post » Nie lut 05, 2012 16:11 Re: Hania!! Drugie oczko lepiej, domkuuu!! nowa fotka!

Lolcia81 pisze:ano JA :lol:

Hania dalej jedzeniem niezainteresowana. Przynajmniej tym w miskach, bo kawałek placka bananowego mi ukradla z talerza :lol:

:ryk: a to złodziejaszka... :ryk: kradzione najlepsze... :mrgreen:

:oops: stresuje się pewnie biudula.... kupa jest? :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

[poprzednia][następna]