Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Legnica pisze:ezzme pisze:Alienor pisze:Oj, dziewczynyJakbyście nie wiedziały...
Chodziło mi o to, że nic specjalnego się nie dzieje - żadne wiekopomne wydarzenia ani zabawne drobnostki się nie zdarzyły ostatnio - oprócz Fuksa w reklamówce. Tak się cicho turlamy naprzód - ja średnio, koty całkiem OK. Trochę przeraża mnie myśl o koniecznym remoncie instalacji wod-kan oraz kładzeniu tapet - przy Fuksie & co może być to nieco utrudnioneNo cóż - miejmy nadzieję, że znajdzie się na tyle szalony domek by się w nim zakochać i nim zachwycić - w końcu takie cuda się zdarzają, co nie?
![]()
![]()
Maks od Legnicy już w nowym domy, tak? czyli takie cuda się zdarzają
ezzme Max jest słodkim,nienagłaskanym,młodym,zdrowym kocurkiem,pełnym pomysłów.
Skąd u ciebie pomysł że wyadoptowanie go to cud...
Zupełnie nie rozumiem.
Alienor pisze:Kotki zdrowe (prócz gluta w nosie Malutkiego i oczek Koibito) - za to ja chora. Kolejny raz zostałam ofiarą klimy i gwałtownych zmian pogodyNajpierw w pracy mnie "wywietrzyli" a w drodze do domu deszcz ze śniegiem plus wiatr dokończyły dzieła. 2 dni jak-tako się toczyłam, ale dziś już padłam totalnie
Broszka pisze:Przyłączam się do postulatu![]()
Chociaż zima mogłaby jeszcze potrwać ale taka idealna: słonecznie i bez wiatru, temp -5 st i trochę śniegu ale nie za dużo
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan, Kankan, nfd, Talka, zuza, zuzia115 i 10 gości