DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lut 02, 2012 14:45 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek
Witaj Iza :) Na gifku mała Misia :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw lut 02, 2012 16:01 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Hejka , dziewczyny :1luvu: :1luvu:

Niech ta zima wreszcie się skończy :evil: . Nad ranem na hali było 17 st 8O .
Wszyscy zmarznięci, no bo spodnie płócienne, krótkie rękawki i buzy też z płótna.

ruda32 pisze:
marysienka pisze:Ja to naprawde jestem zestresowana - pomylily mi sie watki i siostrze wmawiam, ze to watek Puszatka :mrgreen:
Izo wybaczysz :?:

haha te same osoby prawie :)

Marysieńko, wybaczam i zapraszam :1luvu:
Aniu, chyba dlatego, że obie z Basią często po nocach siedzimy :mrgreen:
Wpis Agaty na częstochowskim wątku czytałam.Swoją drogą jestem ciekawa , co z jej padaczkową kotką 8O
Stwierdziłam, ze jakoś daleko mi do Częstochowy :oops: , to jednak nie wątek Małgosi :cry:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lut 02, 2012 16:25 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Hej Kochane! :D Izuś, wyspana? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lut 02, 2012 17:04 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

kalair pisze: Izuś, wyspana? :mrgreen:

A, dzięki Bozenko, wyspana, a jeszcze mała drzemka będzie :mrgreen:

izka53

Post » Czw lut 02, 2012 17:13 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

To dobrze. :lol: Ja na temp. nie narzekam w pracy, zresztą jestem w ruchu. Ale u TŻ 11 st. na hali teraz. :roll: A w mieszkaniu rano mieliśmy 12. :mrgreen: W pokoju. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 02, 2012 17:17 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Napisałam juz u Ciebie - rano w pokoju było 9,2 st, w kuchni i łazience wolę nie sprawdzać, ale siadanie na kibelku, to marzenie masochisty :ryk: :evil:

izka53

Post » Czw lut 02, 2012 17:24 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:Napisałam juz u Ciebie - rano w pokoju było 9,2 st, w kuchni i łazience wolę nie sprawdzać, ale siadanie na kibelku, to marzenie masochisty :ryk: :evil:

No u nas też. .. Idę, jak już naprawdę muszę! :ryk: :ryk: Ani w kuchni, ani w toalecie nie mamy ogrzewania, no to jest ekstra. Też nie macie?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 02, 2012 17:25 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

kalair pisze:
izka53 pisze:Napisałam juz u Ciebie - rano w pokoju było 9,2 st, w kuchni i łazience wolę nie sprawdzać, ale siadanie na kibelku, to marzenie masochisty :ryk: :evil:

No u nas też. .. Idę, jak już naprawdę muszę! :ryk: :ryk: Ani w kuchni, ani w toalecie nie mamy ogrzewania, no to jest ekstra. Też nie macie?

u mnie jest przy zamkniętych oknach 25 stopni-dla rodziny alergików to niezbyt dobrze
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Czw lut 02, 2012 17:46 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

kalair pisze: Idę, jak już naprawdę muszę! :ryk: :ryk: Ani w kuchni, ani w toalecie nie mamy ogrzewania, no to jest ekstra. Też nie macie?

Ano , nie - mamy kominek z rozprowadzeniem grawitacyjnym, ale to za mało. W kuchni gaz , ale kibelek 8O :evil:

ruda32 pisze:u mnie jest przy zamkniętych oknach 25 stopni-dla rodziny alergików to niezbyt dobrze

Zakręć kaloryfery :mrgreen: :ryk:

Dziewczyny , spadam, przekroczyłam limit czasu :evil:

izka53

Post » Czw lut 02, 2012 17:48 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Cześć, Izuś :) .
Ja jestem cały czas...Twój wątek podczytuję codziennie.
Może mało piszę, ale zawsze czytam.
Agata wszystkie decyzje podejmuje sama, jest dorosła.
Ja o Kitce też nie wiem nic, poza tym, że żyje i ma sie świetnie, co mogłam sama naocznie stwierdzić.
O resztę nie pytałam.
Zresztą Agaty już na forum nie ma, konto zlikwidowała.
Czasem żałuję, że już wątku nie prowadzę...ale takie historie, jak ostatnia, utwierdzają mnie w przekonaniu, że robie dobrze.
Częstochowski wątek nie jest moim wątkiem prywatnym...
Mam nadzieję, że czasem będę mogła do Ciebie zajrzeć....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt lut 03, 2012 1:46 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:Hejka , dziewczyny :1luvu: :1luvu:

Niech ta zima wreszcie się skończy :evil: . Nad ranem na hali było 17 st 8O .
Wszyscy zmarznięci, no bo spodnie płócienne, krótkie rękawki i buzy też z płótna.

ruda32 pisze:
marysienka pisze:Ja to naprawde jestem zestresowana - pomylily mi sie watki i siostrze wmawiam, ze to watek Puszatka :mrgreen:
Izo wybaczysz :?:

haha te same osoby prawie :)

Marysieńko, wybaczam i zapraszam :1luvu:
Aniu, chyba dlatego, że obie z Basią często po nocach siedzimy :mrgreen:
Wpis Agaty na częstochowskim wątku czytałam.Swoją drogą jestem ciekawa , co z jej padaczkową kotką 8O
Stwierdziłam, ze jakoś daleko mi do Częstochowy :oops: , to jednak nie wątek Małgosi :cry:

Dzieki za zaproszenie :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pt lut 03, 2012 9:10 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek
Witaj Iza z kotkami :)
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt lut 03, 2012 9:33 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek

a ja mam ok 25st a kaloryfery mam zakręcone i co ma zrobić - otwierać okno i wymrozić młodego :roll:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lut 03, 2012 10:01 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

ło matko, to u mnie w mieszkaniu upały panują, co prawda rano nie sprawdzałam, ale późnym wieczorem miałam 21 stopni :mrgreen:

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lut 03, 2012 13:07 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:
kalair pisze: Idę, jak już naprawdę muszę! :ryk: :ryk: Ani w kuchni, ani w toalecie nie mamy ogrzewania, no to jest ekstra. Też nie macie?

Ano , nie - mamy kominek z rozprowadzeniem grawitacyjnym, ale to za mało. W kuchni gaz , ale kibelek 8O :evil:

Brr, nawet tego nie mamy. :mrgreen:
Witanko Izulka,, jak na dzisiaj? :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]