Witaj Iza
Moderator: Estraven
ruda32 pisze:marysienka pisze:Ja to naprawde jestem zestresowana - pomylily mi sie watki i siostrze wmawiam, ze to watek Puszatka![]()
Izo wybaczysz
haha te same osoby prawie
kalair pisze: Izuś, wyspana?
izka53 pisze:Napisałam juz u Ciebie - rano w pokoju było 9,2 st, w kuchni i łazience wolę nie sprawdzać, ale siadanie na kibelku, to marzenie masochisty![]()
Ani w kuchni, ani w toalecie nie mamy ogrzewania, no to jest ekstra. Też nie macie?kalair pisze:izka53 pisze:Napisałam juz u Ciebie - rano w pokoju było 9,2 st, w kuchni i łazience wolę nie sprawdzać, ale siadanie na kibelku, to marzenie masochisty![]()
No u nas też. .. Idę, jak już naprawdę muszę!![]()
Ani w kuchni, ani w toalecie nie mamy ogrzewania, no to jest ekstra. Też nie macie?
kalair pisze: Idę, jak już naprawdę muszę!![]()
Ani w kuchni, ani w toalecie nie mamy ogrzewania, no to jest ekstra. Też nie macie?
ruda32 pisze:u mnie jest przy zamkniętych oknach 25 stopni-dla rodziny alergików to niezbyt dobrze
izka53 pisze:Hejka , dziewczyny![]()
![]()
Niech ta zima wreszcie się skończy. Nad ranem na hali było 17 st
.
Wszyscy zmarznięci, no bo spodnie płócienne, krótkie rękawki i buzy też z płótna.ruda32 pisze:marysienka pisze:Ja to naprawde jestem zestresowana - pomylily mi sie watki i siostrze wmawiam, ze to watek Puszatka![]()
Izo wybaczysz
haha te same osoby prawie
Marysieńko, wybaczam i zapraszam![]()
Aniu, chyba dlatego, że obie z Basią często po nocach siedzimy![]()
Wpis Agaty na częstochowskim wątku czytałam.Swoją drogą jestem ciekawa , co z jej padaczkową kotką![]()
Stwierdziłam, ze jakoś daleko mi do Częstochowy, to jednak nie wątek Małgosi

izka53 pisze:kalair pisze: Idę, jak już naprawdę muszę!![]()
Ano , nie - mamy kominek z rozprowadzeniem grawitacyjnym, ale to za mało. W kuchni gaz , ale kibelek![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google Adsense [Bot] i 34 gości