Jak zdrówko dzisiaj? Mam nadzieję, że jest lepiej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:Zdrówka![]()
![]()
![]()
A tu Ryszard- do kociastych- mam n wątku instrukcję wchodzenia do szuflad![]()
Danusia pisze:zdrowiej nam szybciutko Ninko![]()
![]()
![]()
selene00 pisze:Witam![]()
Wpadłam z rewizytą, ale chyba nie w porę, skoro gospodyni w pościeli.![]()
Zdrowiej szybko przed tym balem, bo czas goni.![]()
![]()
A koteczki masz cudneee!![]()
Obie-dwie.
![]()
![]()
Obłóż się kocimi ciałkami, wygrzej i zdrowiej.
felin pisze:ninakiler pisze:felin pisze:Herbata malinowa (od Herbapolu, bo Vitax plastikowe podróbki sprzedaje) z rumem w slusznej ilości, miodem i sokiem z polowy cytryny.
dzieki za rade... herbatke mam bo sama taką piję... a moze byc bez rumu?bo nie lubie i nie mam kasy na flaszke
dostalam jeszcze antybiotyk silny... moze mi pomoze. A teraz spadam do łózka bo ja duzy zobaczy ze nie leżę to sam mnie udusi...
Pewnikiem też zadziala, bo to malina zawiera salicyl, a nie rum. Rumik rogrzewa i o to glównie chodzi. Może też być po góralsku - z prądem
kalair pisze:Hej Ninka!
joszko89 pisze:Znowu choroba...Nina Ty się chyba zbyt lekko ubierasz jak na taki mróz!!! no, ale póki co to zdrowiej, wyleż się w ciepłym łóżku, pij gorące herbatki, bierz antybiotyk i powinno być lepiej![]()
![]()
Ederlezi pisze:tak oto rzecze niedoszła doktor Joannaktóra chyba częściej chorowała na anginę! a wiesz, że zarażenie tym paciorkowcem, co powoduje anginę, może również wywołać tiki i zaburzenia obsesyjno-kompulsywne?? taka ciekawostka...
joszko89 pisze:Historyk Anna....Hehehe! Angina u mnie już pokonana na zawsze!
zuzzik pisze:
zdrówka i witamin![]()
Ederlezi pisze:no, to wzorem Joszko życzymy Ninie zwalczenia choroby do końca i forever
Bazyliszkowa pisze:ninakiler pisze:rozchorowałam się na maksaTemperatura siega 39 stopni wieczorem i rano... nie spalam cała noc bo tak dusił mnie kaszel, ze łzy leciały strumieniami i nie moglam zlapac oddechu...:
Zdrowia życzymy![]()
bulba pisze:Ninuś, dużo zdrowia życzę![]()
![]()
![]()
![]()
dinzoo pisze:Ninka zdrówka, wygrzej się z kotkami![]()
bulba pisze:Dzień dobry Ninuś z koteczkami![]()
![]()
Jak zdrówko dzisiaj? Mam nadzieję, że jest lepiej![]()
![]()
![]()
![]()
Lilianna J-wie pisze:Ale fajne maluchySchrupałabym takie słodkości
Lilianna J-wie pisze:Witamy cieplutko
vailet pisze:
Witamy z ranka NinkaPozdrawiamy Twoje panny
![]()
i zdrówka życzymy nadal
Lilianna J-wie pisze:Ale fajne maluchySchrupałabym takie słodkości
Karolek(ona) pisze:Duża ma kreche u mnie jak stąd do wieczności za olanie nas wczoraj![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan i 28 gości