Moje śliczne panienki LILA i KAJA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 03, 2012 8:22 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Dzień dobry Ninuś z koteczkami :1luvu: :1luvu:
Jak zdrówko dzisiaj? Mam nadzieję, że jest lepiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lut 03, 2012 8:39 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

juana pisze:Zdrówka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A tu Ryszard- do kociastych- mam n wątku instrukcję wchodzenia do szuflad :oops:

czesc Rysiaczku wraz z Duzą ;) dziekujemy za instrukcję...moze niedlugo sprobujemy wprowadzic w czyn nasze plany :ryk: :ryk: dziekujemy tez za trzymanie kciukaskow dla Duzej :)
L&K

Danusia pisze:zdrowiej nam szybciutko Ninko :ok: :ok: :ok: :ok:

Postaram sie Daniusiu :)

selene00 pisze:Witam :mrgreen:
Wpadłam z rewizytą, ale chyba nie w porę, skoro gospodyni w pościeli. :wink:
Zdrowiej szybko przed tym balem, bo czas goni. :ok: :ok:
A koteczki masz cudneee! :1luvu: :1luvu: Obie-dwie. :wink: :lol:
Obłóż się kocimi ciałkami, wygrzej i zdrowiej. :ok:

A tam nie w porę...:P kazda pora dobra na odwiedziny Iwonko :) Oklad kociastymi mam od wczoraj wiec musi sie polepszyc :D

Ciociu... dziekujemy :oops: :oops: :oops:
L&K

felin pisze:
ninakiler pisze:
felin pisze:Herbata malinowa (od Herbapolu, bo Vitax plastikowe podróbki sprzedaje) z rumem w slusznej ilości, miodem i sokiem z polowy cytryny.

dzieki za rade... herbatke mam bo sama taką piję... a moze byc bez rumu? :oops: bo nie lubie i nie mam kasy na flaszke :ryk: dostalam jeszcze antybiotyk silny... moze mi pomoze. A teraz spadam do łózka bo ja duzy zobaczy ze nie leżę to sam mnie udusi... :roll:

Pewnikiem też zadziala, bo to malina zawiera salicyl, a nie rum. Rumik rogrzewa i o to glównie chodzi. Może też być po góralsku - z prądem :wink:

aaaa... no to spoko... "prąd" się zawsze znajdzie :ryk: :ryk: :ryk:

kalair pisze:Hej Ninka! :D

Czesc Bozenko kochana... wraz z kredeczkami :D

joszko89 pisze:Znowu choroba...Nina Ty się chyba zbyt lekko ubierasz jak na taki mróz!!! no, ale póki co to zdrowiej, wyleż się w ciepłym łóżku, pij gorące herbatki, bierz antybiotyk i powinno być lepiej :ok: :ok: :ok:

ech powiem ci ze ja od malego taki chorowitek...:/ i od malego mialam astme oskrzelowa która w polączeniu z małym przeziebieniem bywa bardzo grozna... bo dusze sie strasznie... :/ myslalam ze na stare lata mi przejdzie a tu nie.... :roll: antybiotyk powinien zadzialac... biore go w powaznych sytuacjach... bo nienawidze tak sie faszerowac lekami :/

Ederlezi pisze:tak oto rzecze niedoszła doktor Joanna :D która chyba częściej chorowała na anginę! a wiesz, że zarażenie tym paciorkowcem, co powoduje anginę, może również wywołać tiki i zaburzenia obsesyjno-kompulsywne?? taka ciekawostka...

8O 8O 8O Wez mnie ciotka nie strasz :ryk: :ryk: :ryk:

joszko89 pisze:Historyk Anna....Hehehe! Angina u mnie już pokonana na zawsze! :ok:

:ok: :ok: :ok:

zuzzik pisze:Obrazek
zdrówka i witamin :1luvu: :1luvu:

Zuzziczku... jakie pysznosci...:) ales mi narobila smaka :D

Ederlezi pisze:no, to wzorem Joszko życzymy Ninie zwalczenia choroby do końca i forever :D

I na wieki wiekow amen :ryk: :ryk: :ryk:

Bazyliszkowa pisze:
ninakiler pisze:rozchorowałam się na maksa :( Temperatura siega 39 stopni wieczorem i rano... nie spalam cała noc bo tak dusił mnie kaszel, ze łzy leciały strumieniami i nie moglam zlapac oddechu...:

Zdrowia życzymy :kotek: :kotek:

Staramy sie... :D i dziekujemy :wink:

bulba pisze:Ninuś, dużo zdrowia życzę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzieki Kasiu :oops:

dinzoo pisze:Ninka zdrówka, wygrzej się z kotkami :kotek: :kotek:

Ach grzeją... grzeją...:) na szczescie mnie nie opuszczają w potrzebie :D

bulba pisze:Dzień dobry Ninuś z koteczkami :1luvu: :1luvu:
Jak zdrówko dzisiaj? Mam nadzieję, że jest lepiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Czesc kochana... :) dzis nocka prawie przespana... :roll: takze mam nadzieje na szybka poprawę... i dziekuje za kciukaski :oops:
Ostatnio edytowano Pt lut 03, 2012 8:48 przez ninakiler, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Pt lut 03, 2012 8:43 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Witamy cieplutko :1luvu:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Pt lut 03, 2012 8:58 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Obrazek
Witamy z ranka Ninka :) Pozdrawiamy Twoje panny :1luvu: :1luvu: i zdrówka życzymy nadal :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt lut 03, 2012 9:00 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Ale fajne maluchy :1luvu: Schrupałabym takie słodkości :ryk:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Pt lut 03, 2012 9:05 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Lilianna J-wie pisze:Ale fajne maluchy :1luvu: Schrupałabym takie słodkości :ryk:

Ja też,ale za szybko rosną i nie Wiesz kiedy jest już dorosły.Szkoda że koty i psy tak szybko dorastają :( Potem już nie chcą nas rozśmieszać fikaniem,kwikaniem i cudowaniem :lol: a to jest najfajniejsze :kotek: :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt lut 03, 2012 9:40 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lut 03, 2012 9:42 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Duża ma kreche u mnie jak stąd do wieczności za olanie nas wczoraj :wink: :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lut 03, 2012 11:05 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Obrazek
:ok: :ok:
:ok: :ok: za zdrówko
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pt lut 03, 2012 11:55 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Lilianna J-wie pisze:Witamy cieplutko :1luvu:

czesc czesc...:) wreszcie cie znalazlam :oops: :oops: :oops:
vailet pisze:Obrazek
Witamy z ranka Ninka :) Pozdrawiamy Twoje panny :1luvu: :1luvu: i zdrówka życzymy nadal :ok:

Lilianna J-wie pisze:Ale fajne maluchy :1luvu: Schrupałabym takie słodkości :ryk:

Oj cudne są :) tez z checią bym je schrupała :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Karolek(ona) pisze:Duża ma kreche u mnie jak stąd do wieczności za olanie nas wczoraj :wink: :P

czesc piekna Ogrzyco :D :D :D Duza ma kreche u wszystkich, bo wczoraj chyba nie latala po zadnych wątkach tylko dopiero dziś (odwiedzila kociarnie wątkową bo to jej obowiązek ) wiec prosi o wybaczenie :piwa: :piwa: :piwa:
bozena640 pisze:Obrazek
:ok: :ok:
:ok: :ok: za zdrówko

Jakos daje rade :D dzieki za kciukasy :ok: :ok: :ok:

ninakiler

Post » Pt lut 03, 2012 11:59 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Powiem Wam kobitki, ze to łózko mnie wykonczy :roll: Leże od wczoraj (bo mi kazano :( ) Duzy przy mnie skacze... sniadanka, obiadki, kolacyjki i herbatka lub soczek przynosi... TV wlączone caly czas... a ja normalnie czuje sie jakbym nie spala dwie doby. Wszystko fajnie bo odpoczywam i jak siedze spokojnie to mnie nie dusi... ale takie lenistwo dziala odwrotnie... czyli im dluzej leze tym bardziej zmeczona jestem... 8O
Ale Duzy wyszedl wiec wkradlam sie znowu na kompa :ryk: :ryk: :ryk: Ale zaraz znowu znikam.... bo jak przyjdzie... to :evil: :evil: :evil:

Hehehe... jak dzieci normalnie, jak dzieci :ryk: :ryk: :ryk:

ninakiler

Post » Pt lut 03, 2012 12:37 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Hejka! :mrgreen: No jak dzieci się czaicie :ryk: W dlaszym ciągu dużo zdrowia życzymy i ochoty na leżenie w łóżku :ok: A dziewczynki jak się sprawują? :mrgreen:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pt lut 03, 2012 12:40 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Oj tam oj tam chłop o Ciebie dba a Ty zamiast się wylegowywać i to wykorzystać to jeszcze stawiasz opory :wink: ja bym tam nie narzekała gdyby mi mój TŻ tak ponadskakiwał :roll:
Obrazek
Lara [*] 28.03.2012 Fibi [*] 19.11.2012 Basia [*] 03.02.2013 TRUSIA [*] 24.07.2013 Miłek [*] 01.08.2013 Romisia [*] 24.04.2014 Lidzia [*] 06.05.2015 Gniewko [*] 03.09.2015r. Agat [*] 30.11.2015 Feliks [*] 27.03.2017r. RUDA ['] 07.03.2018r. Kocia ['] 11.07.2019r. LOLA ['] 24.03.2020r. MILKA ['] 03.04.2020r. za dużo Was tu

dilah

Od: Wto maja 10, 2011 7:39

Post » Pt lut 03, 2012 12:46 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Ninka, Ty uważaj, bo jak Ci Duży zarekwiruje kompa na dobre! :mrgreen: W trosce o zdrówko rzecz jasna! :twisted: :ryk:
Hej Kochane! :1luvu: Zdrowiej nam tu szybciutko! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lut 03, 2012 13:05 Re: Moje małe miłości LILA I KAJA-walka z robactwem i szpitalami

Troskliwy Duży to skarb. :ok:
A Ty nie kozacz :wink: , tylko się lecz.
Jak masz problem z odksztuszaniem, polecam ACC max, albo mucosolvan.
Pozycja całkiem leżąca nie jest najszczęśliwszą przy kaszlu. Lepsza jest pół siedząca. Poduchy wysoko!
Za szybkie ozdrowienie. :ok: :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

[poprzednia][następna]