Właśnie Cześ z króliczką gada. Opowiada jej chyba o nowym...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hańka pisze:Aaale ładny, foksteriera przypomina!
Aniada pisze:"Więc nie mówcie mi, że nie macie chomika, bo w każdej chwili mieć możecie!"
kotkins pisze:Aniado CO KOTY NA TOOOO??????
Aniada pisze:kotkins pisze:Aniado CO KOTY NA TOOOO??????
Ach! Jeja! O rrrrrrrety! Patrzcie, patrzcie, teraz!!! teeeeee-raaaaaaaz!!!!!! Biegnie! Jeeest. O jacie! O jeja! W życiu nie widziałem czegoś podobnego!! Leci, leci, leci, znooooo-wuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Odsłoń! Odsłoń, mówię, na zdechłą, wyleniałą mysz! Odsłoń! Zejdź, zejdź mi z głowy! Szalony kojocie! Depczesz mnieee! Maaaammoooooo!!!!! On depcze! on zasłania!!! Maaaaaamoooooooo, ja muszę widzieć! MU-SZĘ-WI-DZIEĆ!! Przepuść, natychmiast! Fangę w nos kcesz? No kcesz???? Kcesz się bić? OOOOOOOOOOOO cicho!! jeeeest, znowu jest, wyszedł z domku, owyszedłznowuzdomkupokapokapoka, poOOOO-kAAAAAAAAż mi!!!!!!
...tak właśnie reagują koty. CHOOOOOOOMMMMMM...
W tej chwili jest już spokojniej. Przyzwyczajają się. I żeby nie było - Zdenek ich nie widzi, a one przeżywają wydarzenie życia!
Aniada pisze:Nie kojarzę
Aniada pisze:Ach! Jeja! O rrrrrrrety! Patrzcie, patrzcie, teraz!!! teeeeee-raaaaaaaz!!!!!! Biegnie! Jeeest. O jacie! O jeja! W życiu nie widziałem czegoś podobnego!! Leci, leci, leci, znooooo-wuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Odsłoń! Odsłoń, mówię, na zdechłą, wyleniałą mysz! Odsłoń! Zejdź, zejdź mi z głowy! Szalony kojocie! Depczesz mnieee! Maaaammoooooo!!!!! On depcze! on zasłania!!! Maaaaaamoooooooo, ja muszę widzieć! MU-SZĘ-WI-DZIEĆ!! Przepuść, natychmiast! Fangę w nos kcesz? No kcesz???? Kcesz się bić? OOOOOOOOOOOO cicho!! jeeeest, znowu jest, wyszedł z domku, owyszedłznowuzdomkupokapokapoka, poOOOO-kAAAAAAAAż mi!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości