DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 01, 2012 9:34 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro lut 01, 2012 13:09 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Witaj Izuś! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 01, 2012 15:11 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Hej Iza czy Wy nie zamarzniecie w tym domu? :roll: Jak oko TŻ-a?Boli jeszcze?
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro lut 01, 2012 15:57 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Witajcie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vailet pisze:Hej Iza czy Wy nie zamarzniecie w tym domu? :roll: Jak oko TŻ-a?Boli jeszcze?

Aż tak żle nie jest. W ubiegłym roku było gorzej :mrgreen:
A oko już nie żle , nie boli, tylko po zakropieniu piecze i czerwone jest.

kalair pisze:Tomiędzy pakowaniem te herbatki popijaj! :mrgreen:

A popijam, popijam , ale w przerwach :mrgreen:
Dla smakoszy to raj - do wyboru, do koloru , np pomarańczowa z imbirem, waniliowa, jabłko z cynamonem, zielona z cytryną , zielona z miętą.
A mnie pasuje tylko żółty earl grey, ew. niebieska lady grey :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro lut 01, 2012 16:30 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Dziewczyny, doczytałam zamknięty wątek Marii - kamari.
Jestem wstrząśnięta.
Zniknęła osoba, która tak wielu kotom pomogła, uratowała wiele kocich istnień.
Zamknięty został watek , który wielu kociarzom dodawał sił i otuchy i jego autorka, osoba o takiej sile empatii, że pół forum mogłaby obdzielić. Ja - osobiście , nie moje koty - zawdzięczam jej bardzo wiele. Zawsze była ze mną w chwilach załamania.
Mario - wierzę , ze choć anonimowo podczytujesz . Wróć do nas, na wątki, które odwiedzałaś, do Ani rudej, do Bożeny, do mnie .
, do wielu innych , którzy Cię kochają i szanują, nie daj się pokonać miernotom, które wyładowują własne frustracje i niemoc.
Zamknęła watek Małgosia, zamykasz Ty - dwa wątki optymistyczne.
Tak, mam namairy na Ciebie, ale to nie to samo.

jeśli znajdziesz chwilkę - odpisz proszę

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro lut 01, 2012 16:40 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Przykre..
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 01, 2012 16:50 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

cześć Izuniu :1luvu:
...też nie wiem co napisać, tak mi przykro :cry:
tzn. wiem co bym napisała ale to się nie nadaje do...druku :evil:
pozdrawiam Cię nocna sowo :D
nocny marek...
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Śro lut 01, 2012 17:16 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Zauważyłam nad ranem że wąt kamari jest zamknięty :evil:
Już wiele osób zniknęło z forum przez...nie ma kilku wątków które mogły być i były fajne.Dziwię się że ja jestem,ale mam nadzieję że wszystko co złe za nami.Staram się nie pisać nic,nie wcinać na innych wątach by czegoś takiego nie podkręcać.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro lut 01, 2012 17:26 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

puszatek pisze:cześć Izuniu :1luvu:
...też nie wiem co napisać, tak mi przykro :cry:
tzn. wiem co bym napisała ale to się nie nadaje do...druku :evil:
pozdrawiam Cię nocna sowo :D
nocny marek...

mi jest przykro i tak dziwnie wchodzi się na miau
straciłam jakoś wiarę w ludzi ,tak bezsensownie kogoś zdołować,dobić

z wątku Częstochowskich kociar skopiowałam wpis najszczęśliwszej
Co do kamari, to uważam, że wyolbrzymiono mój udział w tym całym zamieszaniu, dla zasady, że skoro ja się odezwałam, to poszło na całego. Gdybym ja się tam nie pojawiła, a inne osoby które radziły i pisały to samo w lekko inny sposób, to rozmowa, wątek wyglądałby inaczej. Szkoda, że Marysi nie było dziś w pracy, nic, będę próbować pogodzić się i porozumieć w dniach kolejnych, bo nie da się wszystkiego napisać, emocje biorą górę, u niej chory kot, a ja jestem jaka jestem ;) nie wybielam się, o nie, a jednocześnie nie przyznaję do niczego, poza świadomością bycia jednej z tych wybitnie nielubianych. Podkreślam, że nawet Małgosia w pierwszych postach jak kamari napisała o biednym Felku wyraziła swoje zdanie odnośnie badań, zdanie było podobne do mojego. Mogę dalej nickami wymieniać, ale niczego to nie zmieni, ani dla forumowych nicków, ani dla kota. Więc zaniecham.

A i jeszcze takie drobne info, nie do częstochowianek i nie do Erin, choćby ignorowało mnie 300 bytów, nicków to żadnej informacji nie będzie przy moim nicku, nie prześcigać się i nie starać. Tak samo jak liczba osób ignorujących mnie nie wpłynie na nic. Liczba ignorów przy nicku oznaczona na czerwono zarezerwowana jest dla króla owych właśnie.

I da mnie najważniejsze są koty moje, koty moich przyjaciół: Małgosi, Kasi, Es, oczywiście ilgatto i Severek na czele, bo sentyment mam, koty i tymczasy Be, wszystkie koty i tymczasy Ani, oraz wszelkie koty i ich towarzysze w aktualnych DeEsach, koty dla których byłam DeTe (kolejność w jakiej wymieniłam nie jest odzwierciedleniem nasilenia miłości i zainteresowania odnośnie wszystkich wymienionych).

p.s. co jak co, ale tchórzem nie jestem...
tyle Moje Kochane :1luvu:

Czasem myślę ,że Marysia dobrze zrobiła ,źli ludzie bezkarni są :(
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Śro lut 01, 2012 19:56 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:Dziewczyny, doczytałam zamknięty wątek Marii - kamari.
Jestem wstrząśnięta.
Zniknęła osoba, która tak wielu kotom pomogła, uratowała wiele kocich istnień.
Zamknięty został watek , który wielu kociarzom dodawał sił i otuchy i jego autorka, osoba o takiej sile empatii, że pół forum mogłaby obdzielić. Ja - osobiście , nie moje koty - zawdzięczam jej bardzo wiele. Zawsze była ze mną w chwilach załamania.
Mario - wierzę , ze choć anonimowo podczytujesz . Wróć do nas, na wątki, które odwiedzałaś, do Ani rudej, do Bożeny, do mnie .
, do wielu innych , którzy Cię kochają i szanują, nie daj się pokonać miernotom, które wyładowują własne frustracje i niemoc.
Zamknęła watek Małgosia, zamykasz Ty - dwa wątki optymistyczne.
Tak, mam namairy na Ciebie, ale to nie to samo.

jeśli znajdziesz chwilkę - odpisz proszę

Witaj Puszatku i przyjazne Marii "Dusze" podczytywalam watek i moze czas sie ujawnic :)
Oczywiscie jak mnie przyjmiecie :?:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Śro lut 01, 2012 20:04 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

to nie mój wątek ale ja nikogo nie przeganiam :)
na wątku kamari już nie ujawnisz się :(
tutaj są same dobre Dusze :)
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Śro lut 01, 2012 20:37 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Wiem bo nie zdazylam sie wczoraj wpisac i juz zamkniete!!!
A ja za Maria i Amelka na miau przyszlam a teraz czuje sie jak bez "domu" :cry:
I jest mi bardzo bardzo przykro :!: :!: :!:
Tez mam nowe namiary na Marie podala mi w pw ale sie docztalam, ze w pracy dzisiaj jej tez nie byla.
No i jeszcze wiecej sie martwie o Nia i Felusia
Siostra miala do Marii dzwonic to moze beda jakies wiesci, ja mam telefon na karte , no i nie dobilam forsy,
jak to zrobie to tez zadzwonie ale juz nie dzisiaj.

Mario jak nas czytasz to daj znac bo bardzo sie martwimy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Śro lut 01, 2012 20:39 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

marysienka pisze:Wiem bo nie zdazylam sie wczoraj wpisac i juz zamkniete!!!
A ja za Maria i Amelka na miau przyszlam a teraz czuje sie jak bez "domu" :cry:
I jest mi bardzo bardzo przykro :!: :!: :!:
Tez mam nowe namiary na Marie podala mi w pw ale sie docztalam, ze w pracy dzisiaj jej tez nie byla.
No i jeszcze wiecej sie martwie o Nia i Felusia
Siostra miala do Marii dzwonic to moze beda jakies wiesci, ja mam telefon na karte , no i nie dobilam forsy,
jak to zrobie to tez zadzwonie ale juz nie dzisiaj.

Mario jak nas czytasz to daj znac bo bardzo sie martwimy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dla mnie miau opustoszało - nie zapominam o pozostałych ale jakoś inaczej,brakuje mi...
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Śro lut 01, 2012 21:36 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Wiem ba tak samo czuje :(
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Śro lut 01, 2012 21:47 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Ja to naprawde jestem zestresowana - pomylily mi sie watki i siostrze wmawiam, ze to watek Puszatka :mrgreen:
Izo wybaczysz :?:
ObrazekObrazek

marysienka

[poprzednia][następna]