, nie zawstydzaj mnie Ewan, OK, będzie Abigail, zdrobniale Abi, zostajesz więc kocią mamą chrzestną, dobrze?
Malutka jest cudowna
To jeden z ładniejszych kotów, z jakimi miałam do czynienia.Brzuszek ma niebieski z białą, puchatą łatką, oczka ciemnobrązowe, no jest cudna.Dostała już dużą klatkę, a w niej tekturowy domek.W nim i na nim puchate posłanka, a w klatce oczywiście kuwetka, miseczki i trochę zabawek.Abi czuje się bezpieczna.Siedzi w domku, ale wystawia główkę, jest ciekawska.Parys jest na wolności, ma posłanko w skrzynce po owocach, kuwetę..itd na zewnątrz.Bardzo jednak chciałby wejść do klatki Abi. Wetka widziała, jak Parys zaczepiał kotkę, kiedy siedziała u mnie na kolanach.Tak, tak, na kolanach Parys wzbudza zainteresowanie klientów sklepu i ludzi, którzy odwiedzają lecznicę.Noszę go bowiem na rękach, pokazuję świat za oknem, robimy taki minispacerek.Jest bardzo grzeczny, wyluzowany, taki zupełnie bezproblemowy.Na pewno nowi Duzi będą z niego zadowoleni.Wetka mówiła, że uszka już czyste, ale oczywiście trzeba będzie jeszcze zapuszczać mu maść, nowy domek tego dopilnuje.