Sluchajcie, co ja mam robic z pieniedzmi? Za stowke od bakusiowej kupie dzisiaj puszek, bedzie 44 po 420 g.(na to mam zezwolenie)
Dopatrzylam sie w banku nowych wplat od:
Jolanta Katarzyna Z - 174 zł
issey32 - 70 zł
.................................................
244 zł
290 zł z poprzednich wplat + 244 zł z ostatnich dni = 534 zł , poniewaz ganiam tam czesto to pozwolcie, ze wezme te koncowke za paliwo, ok?
To jesli sie zgadzacie, za co bardzo z gory dziekuje, zostaje na moim koncie 500 zł. To bardzo duzo pieniedzy i wolalabym je gdzies przekazac, bo mam inne, zwiazane z psami u mnie i wszystko mi sie miesza. Tak szczerze powiedziawszy nie moge doliczyc sie okolo dwustu zlociszow. Nie zapisalam czegos i mam teraz zagwostkę. Siedze i czas trace bo szukam po watkach tych pieniedzy. Bo na watkach pisze na biezaco, a w kajecie zapominam. Strasznie duzo tej kasiory i juz sie gubie, po prostu zapominam, co, za ile i kiedy.
Dzisiaj juz bylam w Wolce, za chwile jade do Bielska z dwiema sukami, potem do Bialegostoku z psem i kazde z nich oplacane z innego zrodla.
Moze na KASTOR/a przeleje? Na razie nic sie nie dzieje, nie ma potrzeby leczenia wiec pieniadze niepotrzebne sa dla mnie.
Co Wy na to Ciotki