Moderator: Estraven
MalgWroclaw pisze:Iwonko, to głosowanie to zabawa przecież (i wpływ z bazarku). Świetnie rozumiem, że nie masz siły głosować. Tak wczoraj myślałam, że jest poniedziałek i pewnie musisz gdzieś jechać. Mam nadzieję, że Ogrynia jest mądra i znalazła jakiś kącik, kogoś, kto daje jeść. Też strasznie się martwię o te moje nieszczęsne futra. Jak w każde mrozy, mało ich dziś przyszło zjeść, na jedną kotkę czekałam i czekałam, aż ręce rozbolały mnie od mrozu. A co z łapkami, które nie mają się gdzie ogrzać
marta-po pisze:Często myślę o Tobie Iwonka i o Ogryni, ale nie wiem co pisać, bo smutno mi że wciąż jej nie ma.
Mi udało się złapać dzisiaj działkowego chorego Karolka. Tak się cieszę, że w te mrozy chociaż on w cieple siedzi.
Iwonami pisze:Marto, a co z Twoim zaginionym koteńkiem? Czy chociaż cokolwiek wiadomo?
Przecież Ciebie spotkało takie samo nieszczęście
marta-po pisze:Iwonami pisze:Nie, mi intuicja mówi, że Maciuś już nie żyje. Intuicja, okoliczności, znajomość terenu i ludzi tu mieszkających. Zostały tylko wspomnienia i zdjęcia wiszące na ścianie.
dzień już dłuższy , jaśniej - aktywnie trzeba będzie szukać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], zuzia115 i 21 gości