Ja piszę tak niesmiałao do
Witch , Novej, LimLim, Padme, Iwony i wszystkich innych którzy maja jakies problemy zdrowotne, albo po prostu nie chą ich mieć (mam na mysli profilaktykę)
Jak już kiedys wspominałam na koty.pl moja mama jest konsultantem w
Firmie dr. Nona jest to Firma Izraelska, która stworzyła grupę pdroduktów na
bazie minerałów Morza Martwego, Medycyny chińskiej i aromatoterapi - założycielka jest lekarz medycyny dr Nona Kuchina, która zebrała wokól siebie grupę lekarzy i naukowców z Izraela i stwotrzyli razem klinike Lenom.
Jako jedyna firma ma wyciag z archibakterii (która podobnie jak rekin ma nie mutowane DNA) - jest to Now Haw tej Firmy.
Maja rewelacyjne osiagnięcia w walce z wieloma chorobami nawet z nowotworami we wczesnym stadium (sama Noan w wieku 17 lat była chora na ziarnicę - w tym momencie ma 50 lat i ani śladu raka!!!) - była badana w wielu innych klinikach i wszędzie sie to potwierdziło.
Jest nominowana do nagrody Nobla za produkt Solaris - jest to balsam który pomaga przetrwać chemioterapie i naświetlania - w Polsce też sa ludzie którzy moga to potwierdzić z autopsji.
Obecnie jest zorganizowane sympozjum naukowe w Londynie, bo są na drodze do przełomu medycyny i chyba bezdie to produkt który będzie umiał ZABIJAC KOMÓRKI RAKOWE!!!
To jest wrecz niewiarygodne - ja nie mam takich dozwiadzceń na sobie, jeden taki drobiazg u mojego dziecka - 3 migdał który był do usunięcia (zaniki sluchu, ciągły katar, mwienbie przez nos, anginy, itd) - dostałam termni za miesia c, mama dała mi dla KIngi odpowiedzni zestaw produktów, po 2 tygodniach lekaraka nie kogął wyjść ze zdumienia - nie było śladu po tzrecim migdlale!!! Teraz sama stosuje te produkty...
Podam wam numer do mojej mamy 0607-79-88-55 Aleksandra, powiedzcei z edostałyscie telefon odemnie i z całą pewnosći8a pomimo odległosci dostarczy Wam wszystkich niezbędnych informacji, jeśli bedziecie chceic umówi sie z Wami osobicie lub kogoś kto akurat będzie an miejscu - i taka konsultacja jest CAŁKOWICIE BEZPŁATNA i do niczego nie zobowiazuje....
I to tyle
Pozdrawiam
I trzymam Zuza kciuki za Twojego Tate i za Ciebie