Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 29, 2012 18:43 Re: Lajla spoważniała ? CZY ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI -znowu cisza.

fajny pyszczo :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Pon sty 30, 2012 8:10 Re: Lajla spoważniała ? CZY ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI -znowu cisza.

Rozumiem, że ta kobita się nie odezwała? :roll:
Cholercia.

Ale Lajla już właściwie po.
Tylko te szwy... i jak po liftingu.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sty 30, 2012 12:13 Re: Lajla spoważniała ? CZY ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI -znowu cisza.

meksykanka pisze:Rozumiem, że ta kobita się nie odezwała? :roll:
Cholercia.

Ale Lajla już właściwie po.
Tylko te szwy... i jak po liftingu.

Nie nie odezwała się.Pewna dziewczyna z tamtej okolicy ma jej złożyć niespodziewaną wizytę i porozmawiać.Oczywiście jak jej nie wpuści do domu nic na to nie poradzi-niestety :( Nie wiem,czy dam radę dziś pojechać z małą.Mam niesamowite bóle unerwień.Nie dam rady utrzymać transporterka.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon sty 30, 2012 12:22 Re: Lajla spoważniała ? CZY ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI -znowu cisza.

Trzeba zaciskać kciuki i liczyć na możliwości negocjacyjne :ok:
Cóż nam pozostaje :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sty 30, 2012 12:37 Re: Lajla spoważniała ? CZY ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI -znowu cisza.

meksykanka pisze:Trzeba zaciskać kciuki i liczyć na możliwości negocjacyjne :ok:
Cóż nam pozostaje :oops:

Tak tylko czekanie :( Teraz znowu zaczęłam się bać,żeby w przyszłości nie przyszło jej do głowy oddać małej do schronu. :oops:

welina

Post » Pon sty 30, 2012 12:49 Re: Lajla spoważniała ? CZY ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI -znowu cisza.

welinko ,myślę że Ty powinnaś się z nią spotkać i po prostu porozmawiać jak ludzie dorośli ,wyjaśnić sobie wszystko a przede wszystkim jej zachowanie ,powiedzieć jej co Ty czujesz czytając takie wiadomości i podjąć ostateczną decyzję.
Tak na spokojnie .
Ja bym tak zrobiła.
Rozmowa w cztery oczy ,a pisanie to zupełnie co innego ...
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon sty 30, 2012 13:02 Re: Lajla spoważniała ? CZY ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI -znowu cisza.

dorcia44 pisze:welinko ,myślę że Ty powinnaś się z nią spotkać i po prostu porozmawiać jak ludzie dorośli ,wyjaśnić sobie wszystko a przede wszystkim jej zachowanie ,powiedzieć jej co Ty czujesz czytając takie wiadomości i podjąć ostateczną decyzję.
Tak na spokojnie .
Ja bym tak zrobiła.
Rozmowa w cztery oczy ,a pisanie to zupełnie co innego ...

Dorotko niestety w chwili obecnej nie jestem w stanie tak daleko pojechać.Po za tym sądzę,że nawet do domu by mnie nie wpuściła.W moim imieniu pojedzie dziewczyna,która zna całą sprawę.Mieszka blisko niej na Tarchominie i zajmuje się sprawami negocjacji.Tylko też nie wiadomo,czy zostanie wpuszczona.Czuję,że Duża Zosi bardzo ją kocha,tylko problem tkwi w mężu.Jeżeli jej nie wpuści,a będę już na chodzie to się do niej wybiorę.

welina

Post » Pon sty 30, 2012 13:39 Re: Lajla spoważniała ? CZY ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI -znowu cisza.

A oni ją wreszcie wysterylizowali?

Wspólczuję takiej huśtawki.Przeszłam przez to.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sty 30, 2012 13:58 Re: Lajla spoważniała ? CZY ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI -znowu cisza.

ASK@ pisze:A oni ją wreszcie wysterylizowali?

Wspólczuję takiej huśtawki.Przeszłam przez to.

Nie wiem.Mam nadzieję,że ją wysterylizowała.,albo to zrobi.Zostało jeszcze kilka miesięcy zanim skończy roczek.
Czuję się jak w szklanej kuli bez wyjścia :( Gdyby Tarchomin był blisko mnie,a i zdrowie dopisywało to ciągle bym ją nachodziła,aż bym dorwała.Ech...... głowa mi pęka :oops:

welina

Post » Pon sty 30, 2012 14:14 Re: Lajla spoważniała ? CZY ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI -znowu cisza.

welina pisze:( Nie wiem,czy dam radę dziś pojechać z małą.Mam niesamowite bóle unerwień.Nie dam rady utrzymać transporterka.

Jak daleko mieszkasz od Białobrzeskiej? mam na mysli jazde samochodem
ode mnie z Woli.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pon sty 30, 2012 14:27 Re: Lajla spoważniała ? CZY ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI -znowu cisza.

meggi 2 pisze:
welina pisze:( Nie wiem,czy dam radę dziś pojechać z małą.Mam niesamowite bóle unerwień.Nie dam rady utrzymać transporterka.

Jak daleko mieszkasz od Białobrzeskiej? mam na mysli jazde samochodem
ode mnie z Woli.

Dzięki za serducho :1luvu: ,już się umówiłam na środę,bo Dr.Czubek jutro nie przyjmuje,a mieszkam ( adres podałam na PW 8) .Łykam prochy to do środy powinnam być na jako takim chodzie. :roll:

welina

Post » Pon sty 30, 2012 14:39 Re: Lajla spoważniała ? CZY ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI -znowu cisza.

W środę rano Żuk z córką i TZ-kierowcą też jadą do dr. Czubek. Świat jest mały :)
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 30, 2012 14:44 Re: Lajla spoważniała ? CZY ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI -znowu cisza.

ASK@ pisze:W środę rano Żuk z córką i TZ-kierowcą też jadą do dr. Czubek. Świat jest mały :)

Szkoda,że nie Ty bo bym wreszcie Ciebie poznała ,a nie tylko głos :mrgreen: :ryk:

welina

Post » Pon sty 30, 2012 14:45 Re: Lajla spoważniała ? CZY ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI -znowu cisza.

welina pisze:
ASK@ pisze:W środę rano Żuk z córką i TZ-kierowcą też jadą do dr. Czubek. Świat jest mały :)

Szkoda,że nie Ty bo bym wreszcie Ciebie poznała ,a nie tylko głos :mrgreen: :ryk:

szkoda :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 30, 2012 14:46 Re: Lajla spoważniała ? CZY ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI -znowu cisza.

Welina, to jest spory kawałek do Ciebie, najgorsza ta benzyna, w tym miesiącu
na pilną operacje Cytrysie wydałam 600zł.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

[poprzednia][następna]