Cóż zobaczymy,jak to się skończy.
łapanka kotów do transporterów nie jest łatwa- zwialy w miejsca niby dla mnie niedostepne ,jak wyciagnelam transportery.by nie byly kocury takie sprytne to umylam podloge( zawsze przy niej przestawiam transportery-wiec ich to nie zdziwilo ) a potem capnelam kocury- Gucio dal sie zlapac ,bo byl zawiniety w narzute ( tez mi nowina !),Rys uciekal i myslal ,ze sie bardoz db schowal pod krzeslem- wzielam na rece -uslyszalam muaaaaa w protescie i włozylam do transportera. Rys i Gucio zwiedzali gabinet u Alinki z duzym zacieciem
Dzis dzien czesania profesjonalnego u Alinki:
Gucio jojczył cała drogę do Alinki, Ryś zachował godność osobistą, Smakusia pyskowała w drodze do.
Gucio u Alinki lezal grzecznie na stole-wyczesano z niego pol pokoju podszerstka( no db ciut przesadzilam),byl bardzo grzeczny-dal sobie zrobić wszystko,tylko obcinanie pazurkow go wnerwilo

Nie wiem jak to jest ,z eu mnei koty zwiewaja ,jak czesze brzuszki,a u Alinki daja sobie zrobic wszystko z anielska cierpliwoscia

i bez pyskowanie ,dopiero przy pazurkach Gucio burczal ,ze mu sie to nie podoba-
Ryś drzemal na stole podczas wyczesywania-ten to stoik z natury jest.Wykorzystal tez okazje ,by sie wyglaskac ,a co

Smakusia wila sie jak waz ,ale ona jest najlatwiejsza do wyczesania i z niej najmniej podszerstka spadlo
Wszysktie koty wyczesane i z obcietymi pazurkami w domu nie obrazily sie ,ale opyskowaly mnie ,bym szybko dala jesc -no to dalam szybko jesc-renifer jako pasztet z Bozity zostal łapczywie pozarty

Nie wiem ,co sie stąło moim kotom,bo normlanie pasztetow nie jedza-kaprys czy co?
Alinka jak zwykle miala do nas anielska cierpliwosc -wyczesala ,wyglaskala i uspokoila me koty. Mistrzem jest i basta
W powrotna strone wozek uratowal mnie przez nadwyrezeniem od dzwigania-Smakusia i rys jechali sobie razem,Gucio wczesniej zostal przeze mnie przyniesiony.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.