Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 27, 2012 21:59 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

u mnie Karmel perfumuje.A za nim reszta rozsiewa swoje małe mokre co nie co. :mrgreen: Capi jak w szalecie miejskim za czasów...oj, dawnych czasów :roll:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sty 27, 2012 23:20 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

ASK@ pisze:u mnie Karmel perfumuje.A za nim reszta rozsiewa swoje małe mokre co nie co. :mrgreen: Capi jak w szalecie miejskim za czasów...oj, dawnych czasów :roll:

I u mnie dzisiaj tak jest,chociaż po kąpieli zapaszek słabszy.Chłopak za to głodny ,opróżnił kotom wszystkie miseczki z mieska a te patrzyły zdumione. :lol:
Ostatnio edytowano Pt sty 27, 2012 23:25 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt sty 27, 2012 23:21 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Czyli Miszka w końcu wprosił się do domu ;) Siedział uparcie na tej klatce, aż sobie wysiedział tymczas ;) Cwaniaczek :twisted:
po_prostu_kaska

Post » Pt sty 27, 2012 23:27 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

po_prostu_kaska pisze:Czyli Miszka w końcu wprosił się do domu ;) Siedział uparcie na tej klatce, aż sobie wysiedział tymczas ;) Cwaniaczek :twisted:

Też stwierdziłam ,ze poszedł sobie okaleczył się bym już nie mogła mu odmówić.Zosia wyprosiła ds swoim przywiązaniem do mnie a Misza dt.Koty wiedzą co robią ,mam nadzieję ,że sie nie pozabijają nawzajem. :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Sob sty 28, 2012 13:44 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Jak ma apetyt i pije to dobry znak. Trzymam kciuki za grzecznego chłopczyka. Może dzięki niemu nastąpi w domu "równowaga sił" i zapanuje pokój?:)

Ropień - niech się nie zasklepia,bo będzie się paskudzić w środku. I trzy razy dziennie płukanie Rivanolem albo sodą oczyszczoną. No i oczywiście wet:/

Pozdrawiam cieplutko w mroźny dzień!
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Nie sty 29, 2012 0:20 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Sprytny Miszka :mrgreen: Dobrze to sobie wykombinował :wink:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon sty 30, 2012 0:03 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

No to Misza na tymczasie :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon sty 30, 2012 1:47 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Ten kot mnie rozbraja. :mrgreen:
A jak łapka Miszy ?

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon sty 30, 2012 7:35 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Czuje się jak u siebie :mrgreen:
Ciepełko, żarełko.
A tu takie mrozy przyszły :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sty 30, 2012 10:21 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

meksykanka pisze:Czuje się jak u siebie :mrgreen:
Ciepełko, żarełko.

Niestety artysta poczuł się lepiej i drze paszczę bo chce na dwór.To będzie idealny kot do domku gdzie będzie mógł wychodzić,to samo Kuro jego też ciągnie do wychodzenia.Misza jest kotem Zrównoważonym ,spokojnym ale wychodzić lubi.

horacy 7

Post » Pon sty 30, 2012 10:24 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Czy Misza węgiel przerzucał jak był na gigancie?:)
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Pon sty 30, 2012 10:32 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Kituni pisze:Czy Misza węgiel przerzucał jak był na gigancie?:)

Być może ,też się nad tym zastanawiałam ,niedaleko jest kotłownia i węgiel moze tam bywał?Trochę go uprałam lecz jeszcze bielutki nie jest,ale będzie :P Żarłok z niego ,uwielbia surowe mięso i mokre.

horacy 7

Post » Pon sty 30, 2012 10:42 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

horacy 7 pisze:
Ciepełko, żarełko.

Niestety artysta poczuł się lepiej i drze paszczę bo chce na dwór.To będzie idealny kot do domku gdzie będzie mógł wychodzić,to samo Kuro jego też ciągnie do wychodzenia.Misza jest kotem Zrównoważonym ,spokojnym ale wychodzić lubi.

Wiesz Basiu, mam takie i miałam wyjce. Spokojnie przetrzymaliśmy. Teraz nie pchają się u nas do drzwi.A te które poszły na swoje są w domach nie wychodzących. Kwestia przywyknięcia.

Pewnie on w tej węglowni gdzieś ogrzewał się. A jak łapinka?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sty 30, 2012 10:54 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Przecież w ciepełku dobrze.
Jak zapalimy w kominku - kozie to cały kociniec napiera na ogrzewanie...
Komu ta zima potrzebna?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sty 30, 2012 11:15 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

ASK@ pisze:
horacy 7 pisze:
Ciepełko, żarełko.

Wiesz Basiu, mam takie i miałam wyjce. Spokojnie przetrzymaliśmy. Teraz nie pchają się u nas do drzwi.A te które poszły na swoje są w domach nie wychodzących. Kwestia przywyknięcia.

Pewnie on w tej węglowni gdzieś ogrzewał się. A jak łapinka?

Łapinka lepiej czyli antybiotyk zadziałał.Teraz chłopiec sobie leży.

horacy 7

[poprzednia][następna]