smarti pisze:przyjeżdża chyba w niedzielę ale jeszcze chyba transportu nie ma.
bo mi się dopiero skórki oswajają z obecnością klatki w pomieszczeniu do którego ma Gimli przyjechać

proszę nie krakać - mam nadzieję że transport jest, bo już osiwieję
proszę trzymać kciuki za wszystkie akcje in progress

EDIT.
Info potwierdzo - Gimli nadciąga w niedzielę
dziewczyny udostępniajcie na FB wydarzenie Alexa (ślepaczka , w DT u kotiki)!!! Miał/ma 2 wątki na miau. Znalazłam Alexa na terenie skórek na początku czerwca. Zjawił się nie wiadomo skąd, już wtedy nie widział, był wygłodzony, prawie wpadł pod tiry przy trasie na Wawe przeganiany przez inne koty. Kotika dała mu super tymczas - u niej odżył, został wyleczony, ma wyczyszczone oczodoły, stał się smakoszem Bozity, trzeba go na dietę chyba dać

. Alex jest super miziakiem, nakolankowy do bólu. Bardzo pilnie szukamy mu DS ! Na razie z ogłoszeń nikt się nie odezwał

Pewnie kolejki nie będzie, ale wystarczy 1 zakochana w nim dusza.
Udostępniajcie ! http://www.facebook.com/events/331535016880858/Dzisiaj dzwoniła do mnie moja mama (sama nie wierzyłam

to antykociarz wcielony) i jej koleżanka - pers cappucino (ok 3 lata), w wielkiej potrzebie. po śmierci właścicielki przegarneła go para jej sąsiadów (w IV 2011). Jeden na wózku z rakiem kości

, ostatnio choroba dała im mocno się we znaki i ciągle jeżdżą na chemie do wawy, kot jeździ z nimi, ale jest pozostawiony sam sobie, gdyż w domu wielki dramat jest i dużo obowiązków z tym związanych. Nie mogą nadal się nim opiekować. Na razie zostaje u koleżanki mojej mamy, to jej pierwszy kot. Jej syn ma astmę - jeśli nie będzie problemów zdrowotnych pewnie zostanie u nich, w razie duszności będziemy szukać mu domu. Smutne to strasznie, że ludzkie nieszczęście tak często jest połączone z nieszczęściem zwierzaków

Mam nadzieję, że znajdzie przystań na całe swoje życie u koleżanki i nie będę zakładąc mu miau wątku
o kciuki nadal prosimy