K-ów, czyli jak 30 kotów jechało kuligiem, potrzebna karma!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 26, 2012 8:37 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Dzisiaj wyślę maila z info do wszystkich Ogłaszarek.
Przepraszam, że nie zrobiłem tego wczoraj, ale nie miałam siły.
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Czw sty 26, 2012 8:38 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

KTO MOZE PRZYJŚĆ DO KOTÓW 31 STYCZNIA RANO?
Cały czas jest wakat....
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw sty 26, 2012 11:00 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

ja mogę przyjść 31 rano

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Czw sty 26, 2012 11:08 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

annakreft pisze:ja mogę przyjść 31 rano

Dzieki, wpisze Cie do grafiku! :1luvu:
Obrazek

miszelina

Post » Czw sty 26, 2012 19:58 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Kociarnia dostała dzisiaj bozitę, luzakom i Katce smakowało. Kamyk też podjadł. Kamyk nieco syczy, ale nie jest agresywny, nawet powąchał mnie w palec. Tylko strasznie poobijany jest, Franio zresztą też.

Niestety Bunia u weta (nadal nie ma kupki) i Franek pojechał - ten z kolei nie siusia od kastracji. :( Wściekły się te koty, czy co?

Misia udeptuje i mruczy. Słodka jest.

Paw odebrała renala i prezent, przesyłka dla Kocurii leży na stole.
Obrazek

miszelina

Post » Czw sty 26, 2012 20:34 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

przesyłka dla kocurii od kogo? 8O

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Czw sty 26, 2012 20:35 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Kocuria pisze:przesyłka dla kocurii od kogo? 8O

Od Karoliny :)
Obrazek

miszelina

Post » Pt sty 27, 2012 12:15 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

czy ktoś by mógł zajrzeć do konkretnego domu na ul. Gałczyńskiego (okolice Czyżyn) i dowiedzieć się od właścicielki posesji o co chodzi z kotami, które u niej pomieszkują? ponoć jakieś ktoś otruł całkiem, inny podtruty jakoś żyje ale karmią go mlekiem aby się odtruł, innych nie mają czym karmić ale koty mogą tam mieszkać albo nie kogą. Ponoć maja jakąś budkę albo może tylko jakiś daszek. Generalnie nie bardzo wiadomo co tam się dzieje ale starsza pani chętnie udzieli informacji, możliwe, że przyjmie pomoc w karmie i wtedy będą mogły zostać. Może trzeba tam podwieźć też domek. Generalnie jestem z wiedzą na etapie może i chyba. Trzeba to uściślić a Robert dzisiaj jeździ z karmą, za prądem, z kotami, kastruje, pobiera krew i sama nie wiem co jeszcze a weekend cały na uczelni, bo sesja i jego dopadła. Jeżeli tam jakiś kot jest podtruty to może trzeba pomóc na już

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt sty 27, 2012 12:31 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Tweety pisze:czy ktoś by mógł zajrzeć do konkretnego domu na ul. Gałczyńskiego (okolice Czyżyn) i dowiedzieć się od właścicielki posesji o co chodzi z kotami, które u niej pomieszkują? ponoć jakieś ktoś otruł całkiem, inny podtruty jakoś żyje ale karmią go mlekiem aby się odtruł, innych nie mają czym karmić ale koty mogą tam mieszkać albo nie kogą. Ponoć maja jakąś budkę albo może tylko jakiś daszek. Generalnie nie bardzo wiadomo co tam się dzieje ale starsza pani chętnie udzieli informacji, możliwe, że przyjmie pomoc w karmie i wtedy będą mogły zostać. Może trzeba tam podwieźć też domek. Generalnie jestem z wiedzą na etapie może i chyba. Trzeba to uściślić a Robert dzisiaj jeździ z karmą, za prądem, z kotami, kastruje, pobiera krew i sama nie wiem co jeszcze a weekend cały na uczelni, bo sesja i jego dopadła. Jeżeli tam jakiś kot jest podtruty to może trzeba pomóc na już

Ja dziś niestety odpadam, kierunek Krysiowo...

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Sob sty 28, 2012 5:25 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Tweety pisze:czy ktoś by mógł zajrzeć do konkretnego domu na ul. Gałczyńskiego (okolice Czyżyn) i dowiedzieć się od właścicielki posesji o co chodzi z kotami, które u niej pomieszkują? ponoć jakieś ktoś otruł całkiem, inny podtruty jakoś żyje ale karmią go mlekiem aby się odtruł, innych nie mają czym karmić ale koty mogą tam mieszkać albo nie kogą. Ponoć maja jakąś budkę albo może tylko jakiś daszek. Generalnie nie bardzo wiadomo co tam się dzieje ale starsza pani chętnie udzieli informacji, możliwe, że przyjmie pomoc w karmie i wtedy będą mogły zostać. Może trzeba tam podwieźć też domek. Generalnie jestem z wiedzą na etapie może i chyba. Trzeba to uściślić a Robert dzisiaj jeździ z karmą, za prądem, z kotami, kastruje, pobiera krew i sama nie wiem co jeszcze a weekend cały na uczelni, bo sesja i jego dopadła. Jeżeli tam jakiś kot jest podtruty to może trzeba pomóc na już

Tweety, podaj adres na pw, to stosunkowo niedaleko mnie, podjadę.
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Sob sty 28, 2012 7:22 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Ponieważ stażystki nadal nie przysłały grafiku, a luty tuż-tuż, proponuję ustalenie dyżurów tak, jakbyśmy były same, na razie na pierwszy tydzień:

1 luty środa:
rano:
wieczór:

2 luty czwartek:
rano:

wieczór: Miszelina

3 luty piątek:
rano:

wieczór: Milu

4 luty sobota:
rano:

5 luty niedziela:
rano:
wieczór:
Obrazek

miszelina

Post » Sob sty 28, 2012 10:49 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

mikela pisze:

Tweety, podaj adres na pw, to stosunkowo niedaleko mnie, podjadę.
,

poszło, bardzo dziękuję :1luvu:

Tweety

Post » Sob sty 28, 2012 11:42 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Morfeusz idzie dzisiaj do domu :)

Tweety

Post » Sob sty 28, 2012 12:09 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

miszelina pisze:Grafik na luty, pierwszy tydzień

1 luty środa:
rano: vanja
wieczór:

2 luty czwartek:

3 luty piątek:
rano:

4 luty sobota:
rano:

5 luty niedziela:
rano:
wieczór:
Obrazek

miszelina

Post » Sob sty 28, 2012 19:48 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

miszelina pisze:
miszelina pisze:Grafik na luty, pierwszy tydzień

1 luty środa:
wieczór:annakreft

2 luty czwartek:

[color=#FF0000]3 luty piątek:
rano:

4 luty sobota:
rano:

5 luty niedziela:
rano:
wieczór:

narazie tylko środę mogę bo potem kierunek północ aż nad sam Bałtyk :)

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

[poprzednia][następna]