Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
welina pisze:Iza dziękuję za poradę![]()
welina pisze:Iza dziękuję za poradę ,zawsze najważniejsze są własne sprawy.![]()
co to znaczy jeden kot -przepraszam,że napisałam o swoim nędznym problemie
iza71koty pisze:welina pisze:Iza dziękuję za poradę ,zawsze najważniejsze są własne sprawy.![]()
Zacytuje raz jeszcze bo widzę ze zmieniłaś.Postaw sie chociaż na chwilke w mojej sytuacji a potem oceniaj.Albo...może zacznij Ewa czytać moje posty.
welina pisze:iza71koty pisze:welina pisze:Iza dziękuję za poradę ,zawsze najważniejsze są własne sprawy.![]()
Zacytuje raz jeszcze bo widzę ze zmieniłaś.Postaw sie chociaż na chwilke w mojej sytuacji a potem oceniaj.Albo...może zacznij Ewa czytać moje posty.
Izo ,a może Ty się postaw w sytuacji innych ludzi.Nie czytam bo ledwie żyję .Przepraszam.że zawróciłam Ci tyłek.Przecież ja mam tylko 6 kotów + psa i papugę.To nic w porównaniu do Twojej ilości.Wybacz,że poprosiłam Ciebie o poradę
iza71koty pisze:Ewa.Nie mam w zwyczaju kasować postów.Staram sie pomyśleć co chce napisać.Stawiasz mnie teraz w dziwnej sytuacji.Napisałaś dramatyczna prosbę o pomoc GRUBYMI drukowanymi literami na moim wątku.Jak dla mnie , przy moich problemach i tym co sie wydarzyło i obecnie dzieje to z lekka przesadzoną.Tragedia sie przecież kotce nie dzieje....Teraz wykasowałaś te posty.Proszę nie rób tego więcej.Ja nie mam sil ustosunkować sie dzisiaj do Twojego postu ,ale być moze jutro Dziewczyny by to zrobiły.
Dobranoc.
serum pisze:welina pisze:[/b]
Wykasowałam ,bo się poczułam przez Ciebie zignorowana.Tak jakby jeden kot nic nie był wart przy 100- Przepraszam ,że prosiłam o poradę .Poprosiłam bo poczułam się bezradna,Teraz wiem ,że nie zawsze wartoWidać jedno istnienie nie jest nić warte.Co tam jeden kot.......Wybacz ,że zaśmieciłam Twój wątek,więcej nie będę
![]()
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 106 gości