Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 27, 2012 21:22 Re: Lajla spoważniała hmm...CZY PIĘKNA ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI ???

No to wypij drinka kochana i nic się nie martw, bo to nic nie da. Jakoś poleci. Sto lat w coraz lepszym zdrowiu i przy wzrastających kopach kasy na koncie... :1luvu:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Pt sty 27, 2012 21:32 Re: Lajla spoważniała hmm...CZY PIĘKNA ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI ???

sygitka21 pisze:No to wypij drinka kochana i nic się nie martw, bo to nic nie da. Jakoś poleci. Sto lat w coraz lepszym zdrowiu i przy wzrastających kopach kasy na koncie... :1luvu:

Kochana już piję cytrynówkę z lodem. 8) Dzięki jeszcze raz za życzenia :1luvu: oprócz tych stu lat :strach: :strach: :strach:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt sty 27, 2012 21:39 Re: Lajla spoważniała hmm...CZY PIĘKNA ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI ???

welina pisze:
sygitka21 pisze:No to wypij drinka kochana i nic się nie martw, bo to nic nie da. Jakoś poleci. Sto lat w coraz lepszym zdrowiu i przy wzrastających kopach kasy na koncie... :1luvu:

Kochana już piję cytrynówkę z lodem. 8) Dzięki jeszcze raz za życzenia :1luvu: oprócz tych stu lat :strach: :strach: :strach:

To wszystko wyjasnia :ryk: :ryk: Powazna Lajla, hahaha

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Pt sty 27, 2012 21:43 Re: Lajla spoważniała hmm...CZY PIĘKNA ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI ???

popi pisze:
welina pisze:

To wszystko wyjasnia :ryk: :ryk: Powazna Lajla, hahaha

Popi- Lajla jest poważna od kilku dni 8O 8O 8O ,a cytrynówkę piję dziś :mrgreen: 8) :piwa:

welina

Post » Pt sty 27, 2012 21:51 Re: Lajla spoważniała hmm...CZY PIĘKNA ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI ???

Oj, to przepraszam :oops: To taka rozrabiaka, ze az trudno uwierzyc, ze dorosleje nam dziewczynka.

A Ty pij na zdrowie, nie wymawiam :mrgreen:

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Pt sty 27, 2012 22:02 Re: Lajla spoważniała hmm...CZY PIĘKNA ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI ???

Ewuś, dopiero do domku wróciłam. I doczytałam. :cry: Stało sie nieuniknione a choroba skóry to pretekst tylko.Ale jak ma być jej źle...Nie martw się .Jutro też jest dzień.

A Tobie tylko słoneczka ,zdrowia , zero kłopotów i nadmiaru funduszy życzę. Żyj i 100 lat byle w dobrobycie ogólnym. :piwa:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sty 27, 2012 22:03 Re: Lajla spoważniała hmm...CZY PIĘKNA ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI ???

popi pisze:Oj, to przepraszam :oops: To taka rozrabiaka, ze az trudno uwierzyc, ze dorosleje nam dziewczynka.

A Ty pij na zdrowie, nie wymawiam :mrgreen:

Obawiam się,że jak zdejmę kaftanik i znów będzie mogła dokuczać papudze to i powaga minie :mrgreen: :ryk:

welina

Post » Pt sty 27, 2012 22:04 Re: Lajla spoważniała hmm...CZY PIĘKNA ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI ???

ASK@ pisze:Ewuś, dopiero do domku wróciłam. I doczytałam. :cry: Stało sie nieuniknione a choroba skóry to pretekst tylko.Ale jak ma być jej źle...Nie martw się .Jutro też jest dzień.

A Tobie tylko słoneczka ,zdrowia , zero kłopotów i nadmiaru funduszy życzę. Żyj i 100 lat byle w dobrobycie ogólnym. :piwa:

Asiu dzięki :1luvu: wszystkiego,byle nie 100 lat :strach: :crying:

welina

Post » Pt sty 27, 2012 22:33 Re: Lajla spoważniała hmm...CZY PIĘKNA ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI ???

Z okazji urodzin - mnóstwa przyjaciół, grzecznych kotów i dużo radości oraz zdrowia :torte:

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Pt sty 27, 2012 22:36 Re: Lajla spoważniała hmm...CZY PIĘKNA ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI ???

agiag pisze:Z okazji urodzin - mnóstwa przyjaciół, grzecznych kotów i dużo radości oraz zdrowia :torte:

Dzięki Aga :1luvu:

welina

Post » Pt sty 27, 2012 22:51 Re: Lajla spoważniała hmm...CZY PIĘKNA ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI ???

Na koniec dnia chcę się pochwalić swoim pierwszym prezentem urodzinowym :roll: Zośka :mrgreen: :?: :?: :?:

I tu już smutno.Dlaczego ludzie biorą zwierzęta jako maskotki.Przecież one czują tak jak my : miłość ,smutek ,ból.Tego nigdy nie zrozumiem.Też mam alergię.Łykam zyrtec i nigdy nie przyszło mi do głowy by oddać.Bo to przecież członek rodziny.

Obrazek
Ostatnio edytowano Pt sty 27, 2012 22:57 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Post » Pt sty 27, 2012 22:55 Re: Lajla spoważniała hmm...CZY PIĘKNA ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI ???

wszystkiego najlepsiejszego :1luvu:
a prezent ,no cóż lepsze widziałam :mrgreen:
Witaj Zośka w domu :piwa:
a panciowi niech się ta skórna choroba w ....... :twisted:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt sty 27, 2012 23:03 Re: Lajla spoważniała hmm...CZY PIĘKNA ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI ???

dorcia44 pisze:wszystkiego najlepsiejszego :1luvu:
a prezent ,no cóż lepsze widziałam :mrgreen:
Witaj Zośka w domu :piwa:
a panciowi niech się ta skórna choroba w ....... :twisted:

Dzięki Dorcia :1luvu: może jej się znowu odwidzi,ale ja już nie pozwolę na robienia z siebie idiotki.Jak nie dostanę odpowiedzi-jadę na Tarchomin.Z obstawą :mrgreen: No lepszy taki prezent niż żaden 8) :ryk:
ŁomatkokochanaJezusieŚwięty jaka ja żem stara :strach: :smokin:

welina

Post » Pt sty 27, 2012 23:09 Re: Lajla spoważniała hmm...CZY PIĘKNA ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI ???

jedż i zabieraj ,nie ma na co czekać ,toż to nie zabawka . :evil:
Teraz to jeszcze kocie ,potem będzie gorzej :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt sty 27, 2012 23:44 Re: Lajla spoważniała hmm...CZY PIĘKNA ZOSIA WRÓCI Z ADOPCJI ???

Piękna Zośka... a rodzinka głupia.
Przepraszam za spóźnione życzenia 200 lat w szczęściu... ale właśnie dotrałam spać...
Dziś odeszła koteczka mojej koleżanki.
Została pochowana w ogódku...
Nazywała się wąsik.

Przepraszam, że zakłócam urodziny, ale smutno tak...
Renifer w podróży :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]