Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sygitka21 pisze:No to wypij drinka kochana i nic się nie martw, bo to nic nie da. Jakoś poleci. Sto lat w coraz lepszym zdrowiu i przy wzrastających kopach kasy na koncie...
welina pisze:sygitka21 pisze:No to wypij drinka kochana i nic się nie martw, bo to nic nie da. Jakoś poleci. Sto lat w coraz lepszym zdrowiu i przy wzrastających kopach kasy na koncie...
Kochana już piję cytrynówkę z lodem.Dzięki jeszcze raz za życzenia
oprócz tych stu lat
![]()
![]()
popi pisze:welina pisze:sygitka21 pisze:No to wypij drinka kochana i nic się nie martw, bo to nic nie da. Jakoś poleci. Sto lat w coraz lepszym zdrowiu i przy wzrastających kopach kasy na koncie...
Kochana już piję cytrynówkę z lodem.Dzięki jeszcze raz za życzenia
oprócz tych stu lat
![]()
![]()
To wszystko wyjasnia![]()
Powazna Lajla, hahaha
popi pisze:Oj, to przepraszamTo taka rozrabiaka, ze az trudno uwierzyc, ze dorosleje nam dziewczynka.
A Ty pij na zdrowie, nie wymawiam
ASK@ pisze:Ewuś, dopiero do domku wróciłam. I doczytałam.Stało sie nieuniknione a choroba skóry to pretekst tylko.Ale jak ma być jej źle...Nie martw się .Jutro też jest dzień.
A Tobie tylko słoneczka ,zdrowia , zero kłopotów i nadmiaru funduszy życzę. Żyj i 100 lat byle w dobrobycie ogólnym.
agiag pisze:Z okazji urodzin - mnóstwa przyjaciół, grzecznych kotów i dużo radości oraz zdrowia
dorcia44 pisze:wszystkiego najlepsiejszego![]()
a prezent ,no cóż lepsze widziałam![]()
Witaj Zośka w domu![]()
a panciowi niech się ta skórna choroba w .......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, Nul, PanPawel, Tygrysiątko i 207 gości