Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Które trzy Czarownice powinny tworzyć triumwirat i szefować Paktowi?

Ankieta wygasła Czw sty 19, 2012 20:34

AYO
19
20%
Asia_Siunia
29
30%
becia_73
26
27%
Dzyśka
22
23%

Liczba głosów : 96

Post » Pt sty 27, 2012 0:11 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Hikiko pisze:O, przypomniało mi się, że któraś siostra sika żyletkami (to tak a propos łapania moczu;]. Na infekcje bakteryjne ponoć dobra jest kurkuma (dodawać do potraw, nie smarować "zaworu" broń boże ;), a jeśli to piasek w nerkach, to rzodkiewki w dużych ilościach (kiełki też chyba mogą być). O kurkumie to wyczytane, rzodkiewki sprawdzone na sobie.

I mam pytanie: po sterylce wysmarowano kotce brzuch srebrem. Wygląda jak blaszany drwal z Krainy Oz :roll: No i wiadomo, że jak jej zdejmę kaftan, to będzie się musiała wylizać, czy to srebro jej nie zaszkodzi? Czytałam, że się je stosuje u zwierząt i wiadomo, że się wylizują, ale co w wypadku, gdy niemal pół kota jest posrebrzone? Nie za bardzo się to zmywa;/

Moje koty wylizaly sreberko i zyja :) Zyja tez pozostale sterylkowce ktore mialy ten zaszczyt nocowac w pokoju mojego brata podczas procesu zdrowienia ;) Nic im nie bedize, trzeba tylko pilnowac zeby nie gryzla szwow i nie rozlizala rany.

Zwizualizowalam sobie zawor posmarowany kurkuma :ryk: hy, dobre :)
Na zawor i zyletki dobra tez zurawina, duzo pic, cieple gacie na tylek i mnie zawsze pomagala furagina. UWAGA! Jest preparat w aptece nazywa sie NEOFURAGINA i to jest furagin BEZ RECEPTY. Ostatnio w Bytomiu kupilam opakowanie i bylam w szoku - sklad leku ten sam, ale jest dostepny bez recepty. I nawet opakowanie podobne...

Charm :) Strasznie sie ciesze - jak bedziesz wiedziala kiedy masz troche luzu daj znac.
I pozdrow ode mnie Burasy, Natalie i mojego ukochanego Kacperka bezzebnego :1luvu:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt sty 27, 2012 8:02 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

solangelica pisze: UWAGA! Jest preparat w aptece nazywa sie NEOFURAGINA i to jest furagin BEZ RECEPTY. Ostatnio w Bytomiu kupilam opakowanie i bylam w szoku - sklad leku ten sam, ale jest dostepny bez recepty. I nawet opakowanie podobne...

Dobrze wiedzieć :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt sty 27, 2012 8:10 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

GŁOSOWANIE STYCZEŃ 2012

1. :arrow: Koty Anny Rylskiej :arrow: 11
4. :arrow: Koty joanna3113 :arrow: 4

Głosowały :arrow: skwareek, Mulesia, becia_73, psiama, AniHili, joarkadia, dolabra, Petka, Asia_Siunia, milu, babajaga, kotka doroty, Nemi, Mruśkowo, Hikiko,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt sty 27, 2012 8:12 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

AYO pisze:Szefowo, co z pierwszą stroną? :wink:

Ze się tak sama zacytuję przy piątku 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt sty 27, 2012 8:52 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Witam w ten syberyjski dzień :mrgreen:
Jakieś -15'C mamy...spacerek do pracy był nieziemski :D
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt sty 27, 2012 9:14 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Ja mam na szczęście rzut paputkiem do autobusu ale uszka mi ostrzegawczo zapiekły OBA, co znaczy, że było ok. 10' 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt sty 27, 2012 9:32 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

U mnie -14 i wiaterek...

I ała... dopadło mnie to, co co miesiąc!!!
Nie jestem w ciąży czyli!!! :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt sty 27, 2012 9:35 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

U nas wg wskazan termometra poranek obudzil sie z 12 ponizej zera. Fakt, w nocy bylo o wiele chlodniej niz zwykle - a jak wyszlam z psem na wieczorny obchod to dosc zmarzlam. Ale fajna byla pogoda, mroz trzymal, snieg trzaskal pod stopami - pies byl w siodmym niebie, dopoki mu nie zaczely marznac klejnoty :ryk: ale twarda bylam, obeszlismy cala trase jak zwykle, zostawilam tylko spacer po parku na inna pore - tam slisko, kiepsko oswietlone te alejki sa, a ja zle widze po zmierzchu wiec wolalam nie ryzykowac. a

Serdeczne zyczenia urodzinowe dla joarkadii - dzioucha, dzis je twoj gybursdag wiync przyjmij nojlypsze zyczenia: zdrowia, radosci, silly ducha, coby w kabzie nigdy pusto nie bylo, pociechy z Karinki i kotow :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Moj glos na Anne Rylska.

Vil, to radosna nowina ;) Oby ten dzien nie byl ciezki dla Ciebie :ok:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt sty 27, 2012 9:48 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

GŁOSOWANIE STYCZEŃ 2012

1. :arrow: Koty Anny Rylskiej :arrow: 12
4. :arrow: Koty joanna3113 :arrow: 4

Głosowały :arrow: skwareek, Mulesia, becia_73, psiama, AniHili, joarkadia, dolabra, Petka, Asia_Siunia, milu, babajaga, kotka doroty, Nemi, Mruśkowo, Hikiko, solangelica,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt sty 27, 2012 10:19 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Hikkiko, moje wszystkie ogony były wysrebrzane po sterylkowo z psią włacznie i również po jakichś tam szyciach. Wszystkie się regularnie wylizywały i całkowiie nic im nie było. Pytałam tez o to wetkę, nie widziała problemów, tak więc powinno być OK :ok: .

Kurcze baby jak czytam jakie Wy macie przekopy z pracodawcami i byłymi mężami to włos siwy mi się rodzi 8O . Jestem z Wami ! I niech się to wszystko poukłada :ok: :ok: :ok: .

Vil, a czasem bywa, że wizyta krewnych nie jest dowodem na NIEbycie w ciąży :twisted: ALe jeśli nie planujesz to ofkur nie życzę ! :D

Joarkadio, zdrowia Siostro, niech Ci się wszystko ładnie układa i pociechę z maleńkiej miej. No i może chłopa takiego w sam raz co ? :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt sty 27, 2012 11:14 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Nie planuję, ale jestem regularnie podejrzewana :twisted: M.in. w tym wątku. :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt sty 27, 2012 11:14 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Joarkadio ZDROWIA, ZDROWIA i jeszcze raz PIENIĘDZY :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt sty 27, 2012 11:21 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Poczekaj tak z 10 lat i wszyscy się odczepią :mrgreen:
Teraz jest najgorzej 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt sty 27, 2012 11:48 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Joarkadio najlepsze życzenia :kotek:

Mój głos na koty Anny Rylskiej

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pt sty 27, 2012 11:50 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

joarkadio...100 lat :birthday: ...mniej zmartwień, więcej zdrowia, dużo uśmiechu i pociechy z Karinki :piwa:

Neofuragina...fajnie wiedzieć bo jak potrzebuję Furaginy a nie mam w domu to cale szczęście moja babcia zawsze ma bo przyjmuje z lekami dodatkowo na obniżenie ciśnienia :wink: . No ale ile można objadać biedną babcię nie? Obecnie źrem furaginę, piję żurawinę a kurkumę to dodaję do kurakowych potraw nagminnie więc ze 3x w tygodniu mój organizm ją wchłania....

Pierwsza strona...no jak żadna nie chce to przygarnę, co mi szkodzi? 8)

Vill...kondolencje z powodu dolegliwości, oby szybko minęły :ok: .... nie w kontekście żebyś zaciążyła i miała je na conajmniej 12 miesięcy z głowy ofkors :wink: :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

[poprzednia][następna]