Hikiko pisze:O, przypomniało mi się, że któraś siostra sika żyletkami (to tak a propos łapania moczu;]. Na infekcje bakteryjne ponoć dobra jest kurkuma (dodawać do potraw, nie smarować "zaworu" broń boże, a jeśli to piasek w nerkach, to rzodkiewki w dużych ilościach (kiełki też chyba mogą być). O kurkumie to wyczytane, rzodkiewki sprawdzone na sobie.
I mam pytanie: po sterylce wysmarowano kotce brzuch srebrem. Wygląda jak blaszany drwal z Krainy OzNo i wiadomo, że jak jej zdejmę kaftan, to będzie się musiała wylizać, czy to srebro jej nie zaszkodzi? Czytałam, że się je stosuje u zwierząt i wiadomo, że się wylizują, ale co w wypadku, gdy niemal pół kota jest posrebrzone? Nie za bardzo się to zmywa;/
Moje koty wylizaly sreberko i zyja
Zwizualizowalam sobie zawor posmarowany kurkuma
hy, dobre Na zawor i zyletki dobra tez zurawina, duzo pic, cieple gacie na tylek i mnie zawsze pomagala furagina. UWAGA! Jest preparat w aptece nazywa sie NEOFURAGINA i to jest furagin BEZ RECEPTY. Ostatnio w Bytomiu kupilam opakowanie i bylam w szoku - sklad leku ten sam, ale jest dostepny bez recepty. I nawet opakowanie podobne...
Charm
I pozdrow ode mnie Burasy, Natalie i mojego ukochanego Kacperka bezzebnego

Czesio 6.04.2015 [*]

...mniej zmartwień, więcej zdrowia, dużo uśmiechu i pociechy z Karinki