Czar-koty,bur-koty,paw i jej siostra życzą DOBREGO ROKU

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 25, 2012 14:48 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

jotpeg pisze:
miszelina pisze:Mimo ogłoszenia w Dzienniku nadal cisza w eterze.....

no właśnie, czasy, gdy ogloszenie w DP oznaczało dom, chyba już przeminęły... 8O
może bliżej weekendu ktoś zadzwoni. :ok:

i tego się trzymajmy! na pewno ktoś wyciął ogłoszenie, trzyma pod poduszką i duma....
a może założyć seniorom wąteczek w dziale adopcje? :roll:

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Czw sty 26, 2012 8:29 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

paw pisze:.........a może założyć seniorom wąteczek w dziale adopcje? :roll:

To znaczy na Kociarni?
Możesz - nie zaszkodzi :wink: :ok:
W Adopcjach.miau są ogłoszenia - BarbAnn tam wystawia Filemona.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw sty 26, 2012 12:23 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Obrazek

a ja się tak nieśmiało przypomnę, że jestem, bo już pewnie zapomnieliście; domek i wątek opanowały tymczasiaki...
Wykałaczka

jotpeg

Od: Śro paź 28, 2009 18:24

Post » Czw sty 26, 2012 13:19 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

jotpeg pisze:Obrazek

a ja się tak nieśmiało przypomnę, że jestem, bo już pewnie zapomnieliście; domek i wątek opanowały tymczasiaki...
Wykałaczka

Oczywiście, że pamiętamy o takiej pięknej księżniczce z cudownymi zielonymi oczkami :D

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Czw sty 26, 2012 15:07 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Wykałaczka

O TAKICH oczach się nie zapomina :1luvu:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw sty 26, 2012 15:25 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Obrazek

Obrazek

z tego wszystkiego to Lukrecjan aż jakiś niewyraźny jest :catmilk:

jotpeg

Od: Śro paź 28, 2009 18:24

Post » Czw sty 26, 2012 15:55 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

no i czyż ona nie jest najpiękniejsza w świecie??? :1luvu: :1luvu: :1luvu: jotpegu, przyślij mi proszę to zdjęcie na maila, jest świetne. Wykałaczunia potrzebuje teraz utwierdzenia w przekonaniu że jest pępkiem i ósmym cudem świata, bo trochę próbują ją z tego przekonania wytrącić wszystkie kocury, poza Mićkiem który przychodzi do nas i nie może się nadziwić i liczy, liczy, liczy... :)

Dyzio się zaczaja i ją przestrasza miaukami, Lukrecjan ją pogoni od czasu do czasu, a Bezik bez przerwy okupuje kolana Pańci, jakby to była jego pańcia :roll:

ale mała radzi sobie coraz lepiej, tylko jest zazdrosna. dziś przedpołudnie spędziłam z Bezikiem na mnie i Dyziem wtulonym we mnie, W. położyła się nieopodal, ale nie chciała się przyłączyć

Lukraś czasami pogoni się z Dyziem, ale na razie są ostrożni i wolą się nie zaczepiać

paw

Post » Czw sty 26, 2012 18:11 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Wykałaczunia :1luvu:
Przyznaj się, te oczy są koloryzowane w fotoszopie :)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Czw sty 26, 2012 21:20 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Był pierwszy telefon o Filemona. :D
Dom zakocony, okna zabezpieczone. Podpytałam trochę, wygląda ok, tylko nie wiem, ile tych kotów u niej jest. Pani ma się jeszcze zastanowić i zapytać znajomej (bo obie są kotem zainteresowane) i zadzwonić, jak będzie ok, to przekażę Paw, żeby umówiła się na wizytę i zapoznanie z kotem. Chętnie byłabym oczywiście przy tej wizycie. :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw sty 26, 2012 21:54 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

:D świetne wiadomości.
No to teraz trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:, a jutro zawiąże Krysi supełek na ogonie w tej intencji :mrgreen: :mrgreen:

gertaaa

Post » Pt sty 27, 2012 7:38 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

paw pisze:no i czyż ona nie jest najpiękniejsza w świecie??? :1luvu: :1luvu: :1luvu: jotpegu, przyślij mi proszę to zdjęcie na maila, jest świetne. Wykałaczunia potrzebuje teraz utwierdzenia w przekonaniu że jest pępkiem i ósmym cudem świata, bo trochę próbują ją z tego przekonania wytrącić wszystkie kocury, poza Mićkiem który przychodzi do nas i nie może się nadziwić i liczy, liczy, liczy... :)

Dyzio się zaczaja i ją przestrasza miaukami, Lukrecjan ją pogoni od czasu do czasu, a Bezik bez przerwy okupuje kolana Pańci, jakby to była jego pańcia :roll:

ale mała radzi sobie coraz lepiej, tylko jest zazdrosna. dziś przedpołudnie spędziłam z Bezikiem na mnie i Dyziem wtulonym we mnie, W. położyła się nieopodal, ale nie chciała się przyłączyć

Lukraś czasami pogoni się z Dyziem, ale na razie są ostrożni i wolą się nie zaczepiać

Jest :)
To lustrzane odbicie mojej Doruni, tylko kolor oczu inny :1luvu:

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pt sty 27, 2012 8:02 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Obrazek

z tego wszystkiego to Lukrecjan aż jakiś niewyraźny jest :catmilk:

Ale jak ładnie patrzy w obiektyw :D Przystojniak z niego :1luvu:

gertaaa

Post » Pt sty 27, 2012 8:52 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

miszelina pisze:Był pierwszy telefon o Filemona. :D
Dom zakocony, okna zabezpieczone. Podpytałam trochę, wygląda ok, tylko nie wiem, ile tych kotów u niej jest. Pani ma się jeszcze zastanowić i zapytać znajomej (bo obie są kotem zainteresowane) i zadzwonić, jak będzie ok, to przekażę Paw, żeby umówiła się na wizytę i zapoznanie z kotem. Chętnie byłabym oczywiście przy tej wizycie. :)

to czekam w emocjach! oby to był dobry dom - że zakocony to dobrze (jeśli nie przesadnie) - Filemona bardzo ciekawią inne koty, chyba by się nudził sam. oczywiście miszelino że musisz być przy wizycie zapoznawczej. A dla drugiej pani będzie Salomon :)

paw

Post » Pt sty 27, 2012 8:54 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

gertaaa pisze::D świetne wiadomości.
No to teraz trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:, a jutro zawiąże Krysi supełek na ogonie w tej intencji :mrgreen: :mrgreen:

i mocno zaciśnij, żeby się udało ;) i być może musisz się pospieszyć z wizytą u chłopaków...

paw

Post » Pt sty 27, 2012 9:45 Re: Czar-koty i bur-koty. Starsi Panowie Dwaj na tymczasie

Conchita pisze:Wykałaczunia :1luvu:
Przyznaj się, te oczy są koloryzowane w fotoszopie :)

nie Ciociu, ja tylko rysuję wokół kreskę białą konturówką dla podkreślenia ich pięknego kształtu

paw

[poprzednia][następna]