Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:co z Matriksem ? jedzie do Julity?
biedronkas pisze:ruda32 pisze:co z Matriksem ? jedzie do Julity?
Ja w niedzielę jadę na Paluch do Matriksa. Chciałabym wziąć kociaczka na ds. Dziś byłam u veta z moją Kicią, dostała dawkę przypominającą szczepionki i mam nadzieję, że będziemy gotowe na przyjęcie czarnulka.
BOZENAZWISNIEWA pisze:morelowa
Nie wiem co sie tam dzieje,ale jak sie zaczeły dymy to sama Jej broniłam....aż...zabrała "łopatki"i poszła sobie z MIAU, z NK i miała wszystkich w "dupie przysłowiowej"Potem mnie oskarzano o współprace z nia i wywóz kotów do Niemiec.Ja tylko napisałam,ze dla mnie nie ma znaczenia dokad jedzie kot,aby był tam szczesliwy.
Julita w tym miesiacu chciała jeszcze kilka kotów slepych,ale ludzie pamietali dymy sprzed dwóch lat i pytali co jak.Z tego co ja wiem sprzed dwóch lat brała tylko takie koty na jakie "miała zamowienie"Sama Jej chciałam oddac wyleczone tymczasy,ale odmówiła"bo na wsi nie ma kto im pomóc i ona tylko takie koty bierze"Chciała Hanie z KAN, chciała inne koty.Nie wiem po co tyle naraz,ale przeraza mnie,ze sa dymy z Lidka 02,która twierdzi,ze Julita uspiła koty od niej ...Niemcy sa daleko,dlatego nalezy oddac kota tam, gdzie mozna realnie sprawdzic co i jak...
Po całych dymach...Julita udaje ,ze mnie nie zna,no cóż...kiedys mnie znała...sama Ja przekierowałam na schronisko we Wrocławiu.Poza tym 40 kotów to juz przesada...ja bedąc w domu ledwo 20 obrabiam
I mimo najwiekszych chceci nie wezme do siebie kota,chyba,ze bedzie to krótki tymczas...
morelowa pisze:Sorry, Ślepaczki, że to znowu u Was jakaś afera, ale nie wiem gdzie się udać po odpowiedź[mogę aferę przeprowadzić jak ktoś powie dokąd..
]
Zapytałam na tym wątku od wspomnianiej afery czyli na ''' "Fundacja"......''' jak to się skonczyło. Bo mnie zastanowiło jedno - skoro tu, na miejscu tak się sprawdza domki, wizyty przed/po itd. to jak można wysłac kota za granicę, gdzie nie ma ŻADNEJ możliwości naocznego kontaktu? CZy ktoś stąd ręczy za domek? Ktoś kto TU [znaczy na forum miau] jest znany?
jamkasica pisze:biedronkas, nie wiem czy zdążę nauczyć Matriksa galowego przywitania przed Twoimi odwiedzinami, ale myślę, że i tak stanie na wysokości zadania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Evilus, Google [Bot] i 407 gości