Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 25, 2012 17:09 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Czyjeś serce dziewczynka podbije bo nasze już zdobyła dawno. :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro sty 25, 2012 19:53 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Dobrze było, żeby jak najszybciej :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro sty 25, 2012 22:22 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Dobrze żeby na zawsze już znalazła szczęście.

horacy 7

Post » Czw sty 26, 2012 10:19 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Liczymy na to i zaciskamy kciukole :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw sty 26, 2012 17:29 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Dzwoniła wczoraj do mnie pani w sprawie innej tymczaski Gaji (Geni), którą już wyadoptowałam saintpauli (a może oddasz :mrgreen: ?). Od razu zareklamowałam Brygidkę, zaraz mam pani przesłać zdjęcia i link, żeby sobie zobaczyła. Jest w tym domku już koteczka, kocurek mimo intensywnego leczenia zmarł z powodu nowotworu. Był nawet wożony do dr. Jagielskiego na Białobrzeską, który specjalizuje się w nowotworach. Tak więc państwo zapewniają bardzo dobre warunki z całą obsługą weterynaryjną na najwyższym poziomie. Brygidka będzie dopiero wydana po zdjęciu szwów po sterylce, więc domek musiałby jeszcze wykazać cierpliwość. Szczególnie, że najpierw muszę zrobić jej badania, czy już można zrobić zabieg. To jeszcze nic zobowiązującego, ale jakaś mała szansa na fajny domek.
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Czw sty 26, 2012 17:31 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Profilaktycznie zaciskamy kciuki :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw sty 26, 2012 19:33 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Ojej trzymam kciuki mocno,mocno. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Czw sty 26, 2012 20:21 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Brygidka bardzo lubi leżeć na człowieku. Szczęśliwa jest, gdy może położyć dwie przednie łapki na udzie siedzącego przy niej na kanapie człowieka. Jest bardzo kontaktowa.

Obrazek

marta-po

Post » Czw sty 26, 2012 20:53 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Koty po przejściach potrafią docenić miłość
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sty 26, 2012 22:17 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

MalgWroclaw pisze:Koty po przejściach potrafią docenić miłość

Brygidka i Fiodor potrafią. Moja mama jak zagląda do ich pokoju to się wzrusza. Mówi, że są tacy grzeczni we dwoje. Wstają tylko do jedzenia, nic nie broją, niczym się nie interesują, stres po schronisku odpuszcza. Tylko sobie leżą z wyciągniętymi łapkami i błogością na pyszczkach.

marta-po

Post » Czw sty 26, 2012 22:43 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

marta-po oj! zapraszałam na kolejne wizyty, ale jak mi chcesz kotę ukraść, to nie wpuszczę! :twisted:
Zresztą ja, jak ja - Zuzia Cię zje przy takiej próbie :lol:
Trzymam bardzo, bardzo mocno :ok: za domek dla uroczej Brygidki.

A tak na wszelki wypadek to skąd mogę jej banerek do podpisu zabrać? (ślepam)
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Czw sty 26, 2012 22:49 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Nie było jeszcze kota który nie odpłaciłby ogromna miłoscia za zabranie ze schroniska lub ulicy ,one wszystkie sa cudowne.Brygida to dziewczynka którą wypatrzyłam latem lecz wtedy dorosłe koty nie miały szansy na pomoc ,zabierałam głównie kocięta ,Teraz jednak spotkało ją ogromne szczęście ,ze trafiła wraz z Fiodorem do Marty.zdjęcia cudowne nie moge się napatrzeć.

horacy 7

Post » Czw sty 26, 2012 23:27 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

saintpaulia pisze:marta-po oj! zapraszałam na kolejne wizyty, ale jak mi chcesz kotę ukraść, to nie wpuszczę! :twisted:

przecież mała sama do torebki wchodzi, więc to nie będzie kradzież, ale próba ucieczki. Każdy prawnik mnie wybroni :mrgreen:

Banerek Fiodorka i Brygidki jest na koci-łapci, na wątku banerkowym (na samej górze), na str. 26.
o, tu: viewtopic.php?f=8&t=133475.

Brygidka znów trochę zakasłała, więc idziemy do weta.

marta-po

Post » Czw sty 26, 2012 23:39 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Do kartonów też się pakuje i nawet zamyka. Ale mimo wszystko jeśli Zuzia wkroczy do akcji, to może nie dojść do rozmowy z prawnikiem. :twisted:

Dziękuję za skierowanie w odpowiednie miejsce. :)

Brygidko, Ty się nie wygłupiaj. Masz być zdrowa, bo jak nie, to naślę na Ciebie Gajkę. :P
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt sty 27, 2012 10:08 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Brygida jest fajna, bo jest miła i fajna :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]