Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mk999 pisze:Pela dzisiaj znalazła nowy dom.
Tosza pisze:mk999 pisze:Pela dzisiaj znalazła nowy dom.
Bardzo się cieszę. A jest szansa, by powiadomić właściciela, że jej można być może jeszcze dużo pomóc?
Podałabym kontakt do weterynarza ( on ma bardzo umiarkowane ceny , nie promuję jakiejś kosmicznej kliniki z cenami z kosmosu).
Jak dostałam odpowiedź na temat jej oczu, to przyszło mi do głowy, że te oczka moga sprawiać ból.
Tosza pisze:Pix i Felix to te dwa czarne kudłacze, prawda? Który jest który? Mieszańca Pieczarka pokaże lub juz pokazała pani, której się marzy od dawna ciemny chłopiec MCO,może się zakocha a nad tym drugim mysli jak mu pomóc, bo ze zdjęcia wygląda na najbardziej potrzebującego. Jakie charaktery mają te koty. Mieszaniec ma pól roku, a pers?
Jak sie czuje ten starszy rudo-bury kot? Czy to jeden z tych zrzeczonych rudych "persów"? Czy jest zżyty z drugim kotem?
mk999 pisze:Tosza pisze:Pix i Felix to te dwa czarne kudłacze, prawda? Który jest który? Mieszańca Pieczarka pokaże lub juz pokazała pani, której się marzy od dawna ciemny chłopiec MCO,może się zakocha a nad tym drugim mysli jak mu pomóc, bo ze zdjęcia wygląda na najbardziej potrzebującego. Jakie charaktery mają te koty. Mieszaniec ma pól roku, a pers?
Jak sie czuje ten starszy rudo-bury kot? Czy to jeden z tych zrzeczonych rudych "persów"? Czy jest zżyty z drugim kotem?
Pers czarny ma 5 lat - Felix, te persy rudo- bury i rudy były pozostawione w Galerii Krakowskiej, to są kocury, mają od 8 do 10 lat, nie są wykastrowane ale są bardzo wyeksploatowane.
Dają sie głaskać , szczególnie ten rudy bo ten rudo - bury się boi.
Lunszpik pisze:Magowi szykuje się domek
Lunszpik pisze:Maja, Bambina i Gadu Gadu mają domy
BarbAnn pisze:z tego rudoburego taki pers jak ze mnie królowa angielska
Ma takie grube łapy i pycho ze jestem pewna ze jego genach jest mieszanka MCO
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości