Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 25, 2012 21:34 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Neigh pisze:A to Ci robi jakąś róznicę:-) Siadaj sie rozgość.......

No w zasadzie to nie - ale tak wpadłam ni z gruchy ni z pietruchy w pełnym przekonaniu, że to świeżutki wątek kotkinsa i pierwsze, co mi nie spasowało to ilość stron a teraz zaczęłam się zastanawiać, o co chodzi :oops:
Edit: No i ta trzecia część.

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro sty 25, 2012 21:42 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Neigh pisze: Tak Shiro Kochana - po kądzieli mam Babcie Tatarkę, a po mieczu góralkę, śmisznie nie?:-)
Jak nie zakrzywionym żelastwem to zawsze można ciupaszką zaciukać......

No właśnie pamiętałam :mrgreen: To solenie i kiszenie masz w genach :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro sty 25, 2012 21:42 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Neigh nie bądź gooopia jesteś bardzo ładnym kobiecym okazem.A mó Małż nawet mowi, że pieknym:)
Ja Ezzme jestem niezłym dziwadłem.Bo jakby to powiedzieć...ja mam problem z zakupem staników.OGROMNY problem.Wkurza mnie moja przyjaciółka (dumne "B" w misce),która sobie ciągle kupuje staniki za 50-60 zł!!!Ja musze wydać 300-400zł.I nie wierzę ,że to z powodu większej ilości materiału!! :evil:

Kupować lubię,ale głównie buty i torebki.Zwłaszcza w gigantycznym lumpeksie zwanym Allegro:)
Ostatnio kupiłam piękną torebkę Gino Rossi ale jakby...za dużą dla mikrego Kotkinsa (158cm) .Na szczęscie mam przyjciółki sporych gabarytów- pooooszła!

Facetów nie lubię.Kłamczuchy i pozerzy.
Mnie się trafił wyjątkowy egzemplarz: nic nie udaje! Jest kurcze pewny siebie i skakać z księżyca na bungie nie musi żeby coś udawadniać.Nie wiem z czego to akurat u niego wynika.Obecnie z trudem toleruję faceta przyjaciółki- ten musi dopiero dowieść ,ze jest dużym chłopcem (ma wszak zaledwie 45 lat!).Robienie z siebie idioty to jego drugie "ja".
Najbardziej to ja lubię swoj samochód( wolność!) ,zmywarkę i panią co mi sprząta.
Kiedyś topowe miejsce miała niania Młodego.
To są największe zdobycze cywilizacji!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro sty 25, 2012 21:44 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Neigh pisze: bo i charakter mam koszmarny i wygląd jak się okazuje też:-) hihihi masochiści znaczy.....
.....

Chrzanisz....chciałabym mieć twoją figurę, włosy i ........wiek :ryk:
A se piar utrwalasz...... :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro sty 25, 2012 21:51 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Jóżefino i inne Nowe- zapraszamy!
Jestem tu chwilową gospodynią.Przedtem była Ezzme, poprzedni-Neigh.
Warto przeczytać- do śmiechu było i do łez...i groźnie też bywało.

Tu się gada całkiem nie na temat, temat rodzi się sam z siebie.
Miło jest:)

Nazwałabym towarzystwo tu bywające Klubem Nierządnic Miau.Nazwa wzięła się stąd,że planowałyśmy akcję zbierania pieniędzy na cele kocie(konkretny to był kot!) i ktoś rzucił,że z takiej zbiórki to trzeba płacić podatki a w US trzeba udowodnić źródło dochodu...albo napisać,że się uprawiało nierząd za pieniądze!
I tak powstał Klub Nierządnic Miau.

Jeśli Was nie przeraża nierząd- zapraszam! :mrgreen:

kotkins

Post » Śro sty 25, 2012 21:54 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Klub Nierządnic! Podoba mi się :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro sty 25, 2012 21:55 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Heh, nierządnice...
I wszystkie łazicie (łazimy?) w powyciaganych ofutrzonych dresach? (bo ja tysz tak siem szwendam po domu...)
To jak na te koty zarobić z takim wyglądem? :wink:
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Śro sty 25, 2012 22:04 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Nierząd tu taki bardziej umowny.
Nazwa ładna?
Się przyjęła!!!

Ezzme zapytam delikatnie :to Biu-Biu to ma tzw.WIĘKSZE rozmiary??

kotkins

Post » Śro sty 25, 2012 22:28 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Ja nie ezzme, ale podpowiem: BiuBiu ma ciuchy dla "biuściastych". Takich co to mają stosunkowo mało pod i stosunkowo dużo w biuście. I fasony lepiej przystosowane do krąglości.
Kilka bluzek upolowałam, bo w normalnym sklepie zwykle to co dobre w cyckach, smętnie zwisa pod i a co dobre poniżej - nie dopina się na klacie.
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Śro sty 25, 2012 23:16 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Miły kotkinsie , to zaliczam się do podobnych Tobie mikrusów. :ryk: . Ale mam miseczkę ,teraz już "B". Nie ukrywam jednak , że nie cierpię nosić tego "ustrojstwa". :lol:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Śro sty 25, 2012 23:31 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

K.

Moja miseczka, to nie przekleństwo.
W Anglii są do M.

Nie pytajcie...Małż sie cieszy, mówi,że jak mnie zobaczył to wiedział,że się ożeni.
Ciekawe...

kotkins

Post » Czw sty 26, 2012 8:15 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

hihi ja takiej jednej Eli, co nas podczytuje - ale zalogować się nie chce........tłumaczyłam, że najpierw idzie biuuuuust, potem dłuuugo długo nic.......a potem Kotkins.

Ta faceci mają fiksum dyrdum, ja jako posiadaczka skromnego C ( skromnego na tle powyższym ), to nie muszę Was przekonywać, jaki to jest niewygodny organ. Kurna ani se na koniu zagalopować ani po schodach pobiegać.

Koteczkanusi
- ta sama wyżej wspomniana Ela, to Cię może zawieźć ( zabrać ze sobą ) na tę wystawę jak chcesz.

Ja będę po 13.00
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw sty 26, 2012 9:34 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Biust jest całkiem wygodny pod warunkiem mania odpowiedniego stanika. Całe życie męczyłam się z 75B, póki nie zostałam nawrócona - teraz noszę 60G i to jest ono :wink: . Aż szkoda ze zdrowie nie pozwala mi wrócić do tańców irlandzkich - teraz byłoby o wiele mniej bólu w górnych częściach ciała.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sty 26, 2012 10:09 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Alienor , to masz taki sam rozmiar jak ja. Wprawdzie moja dorosła już prawie córka mówi mi , że źle mam dobrany , że to inaczej się mierzy i dobiera. Takie mądre są te dziewczyny. :lol: Właśnie też mi doradza większą miseczkę. Chyba posłucham , może mi będzie wygodniej.

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Czw sty 26, 2012 10:20 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Wiesz - kumpela która się zna zmierzyła mnie po czym opisała mi wszystkie niedogodności na co dzień doświadczane. Bo ja jestem chuda i długa, więc te standardowe to mnie uszkadzały praktycznie wszędzie a nie podtrzymywały biustu. Zajrzyj tu: viewtopic.php?f=8&t=92043 a dowiesz się jak się zmierzyć i co kupować, a tu: viewtopic.php?f=27&t=106609 trafiają się biustonosze za pół albo i 1/3 ceny, które "nie zgodziły się" z właścicielką.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]