Jak masz jakies fajne fanty na bazarek to podrzuc.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze: Ponadto Arletka chyba umiera
jadziaII pisze:Ja nie widze nic nieopowiedniego w poscie Teresy, pisze realne podejscie do sprawy i tyle.
Co do motywacji to niech sie kazdy sam motywuje i cieszy z sukcesow osiagnietych a nie liczy na pochwaly innych, choc nie ukrywam ze jest to mile ale jak ich nie ma to tez trzeba dalej pracowac.
Kocia Mama Ewa pisze:Ostatnie sytuacje, które miały miejsce, chyba bardzo wytrąciły wszystkich z równowagi. I nikomu z nas nie jest łatwo pogodzić się z porażką i śmiercią kotów... Ale jeśli będziemy się tak na sobie "wyżywać" to już nic dobrego z tego nie wyniknie.
Wyraziłam tylko lekkie zaniepokojenie w związku z adopcją Maurycego do domku, w którym akurat jest już kot, bo wszyscy wiemy,że on kotów raczej nie toleruje i może być baardzo różnie. Jasne, że cieszymy się z każdego pojawiającego się domku adopcyjnego, dlatego nie rozumiem tego ataku, który zaraz się pojawiłBo moja wypowiedź nic konkretnego nie miała na celu.
jadziaII pisze:Ale takie jest zycie i to na kazdym szczeblu jak jest dobrze to wszyscy sie ciesza, a nie daj Bog ze cos sie nie uklada po mysli to wtedy huzia na Jozia
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 77 gości