Isiaczek

Zuzunia też

Dziś rozmawiałam z Duża Bebe/Rumbuni - ona jeszcze nawet nie marzy o rujce-to jeszcze dzieciak

A łapusię oczywiście będziemy ciachać Uuli a nie Margo-ciągle się mylę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Przyjmę kociczkę, najlepiej jakiegoś mieszańca/najbliższe sercu;)/,
potrzebuję zwierzaka ,który jest zaczepny, figlarny,uwielbia zabawy, urządza sobie polowania, jednym słowem ma charakter-koci charakter;
bez znaczenia czy jest wysterylizowana, szukam z miotu jesienno-zimowego takiego kociątka, Bardzo proszę o kontakt poprzez gumtree bądź tel po 20 każdego dnia,
Moje warunki -środowisko wiejskie, domek jednorodzinny, kilka drzew itp, z dala od jakiegoś centrum i asfaltowych ulic,
Podaję tel:500 824 360
alareipan pisze:&^%$, allegro mnie zdjęło z FilemonemMoże się przenieść na ich Tablicę...? Macie jakieś doświadczenie?
smarti pisze:
smarti pisze:Marzeniu-masz bardzo dobrą pamięć![]()
![]()
Alareipan-Milka jeszcze musi dokończyć antybiotyk i może śmigać-swiezb pozostał tylko wspomnieniem,grzybka zero-jak Ada tyle czasu się nie spieszyła to może poczeka jeszcze z 10 dni?
Pamiętam że Milka zrobiła na niej wielkie wrażenie.
Powiedz np że Burania zrobiła się straszliwie agresywna do innych kotów![]()
![]()
i tłucze nawet Funia
i że chodzimy z nią do psychologa bo nie wiemy co za diabeł w nią wstąpił
![]()
Myjki trzeba odebrać na ul Jagiellońskiej 52 pojutrze do godz. 17-tej - Ty,ja czy Kasia?
Szalony Kot pisze:Co do Buranii - może zła sterylka? Ona była ciachana u Ciebie czy już przyjechała cięta?
Zrób jej może badania krwi+hormony, czasem i tam warto poszukać przyczyn, nie tylko psycholog może pomóc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Luiza411, Marmigeder i 58 gości