DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 24, 2012 21:36 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Kocie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Isiaczek :kotek: :ok: dzielna dziewczynka :ok:
Zuzunia też :kotek: :ok:

Dziś rozmawiałam z Duża Bebe/Rumbuni - ona jeszcze nawet nie marzy o rujce-to jeszcze dzieciak :D :ryk: a przecież to siostrzyczka Isi :D

A łapusię oczywiście będziemy ciachać Uuli a nie Margo-ciągle się mylę :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto sty 24, 2012 22:07 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Hej,

widzieliście na "Przygarnę kota" było:

Przyjmę kociczkę, najlepiej jakiegoś mieszańca/najbliższe sercu;)/,
potrzebuję zwierzaka ,który jest zaczepny, figlarny,uwielbia zabawy, urządza sobie polowania, jednym słowem ma charakter-koci charakter;
bez znaczenia czy jest wysterylizowana, szukam z miotu jesienno-zimowego takiego kociątka, Bardzo proszę o kontakt poprzez gumtree bądź tel po 20 każdego dnia,
Moje warunki -środowisko wiejskie, domek jednorodzinny, kilka drzew itp, z dala od jakiegoś centrum i asfaltowych ulic,
Podaję tel:500 824 360

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z348839164

Pewnie już ten ktoś dostał 1000000 ofert z kotami, ale może warto podesłać któreś cudo?

Adam
aburacze

Post » Wto sty 24, 2012 23:09 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Dzięki Adamie-zaraz się tam zgłoszę :D zawsze warto spróbować :D

Pan Diego :love:

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto sty 24, 2012 23:10 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto sty 24, 2012 23:10 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Jakie cudo!!!!
Rezydent? o ile dobrze pamiętam... :wink:

Kolejny bazarek na echo serca Misia

viewtopic.php?f=20&t=138274&p=8482204#p8482204
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sty 24, 2012 23:18 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

&^%$, allegro mnie zdjęło z Filemonem :evil: Może się przenieść na ich Tablicę...? Macie jakieś doświadczenie?

Smarti a Milka jest do adopcji. Pytam, bo Ada dzwoniła.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto sty 24, 2012 23:24 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

alareipan pisze:&^%$, allegro mnie zdjęło z Filemonem :evil: Może się przenieść na ich Tablicę...? Macie jakieś doświadczenie?

Współczuję :?
Ja ogłaszam na Gumtree.pl, Tablica.pl, http://www.przygarnijzwierzaka.pl, Morusek.pl i jeszcze kilkunastu innych portalach, ale z tych jest chyba największy odzew.

Adam
aburacze

Post » Wto sty 24, 2012 23:32 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Marzeniu-masz bardzo dobrą pamięć :D :piwa:

Alareipan-Milka jeszcze musi dokończyć antybiotyk i może śmigać-swiezb pozostał tylko wspomnieniem,grzybka zero-jak Ada tyle czasu się nie spieszyła to może poczeka jeszcze z 10 dni?
Pamiętam że Milka zrobiła na niej wielkie wrażenie.
Powiedz np że Burania zrobiła się straszliwie agresywna do innych kotów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i tłucze nawet Funia :mrgreen: i że chodzimy z nią do psychologa bo nie wiemy co za diabeł w nią wstąpił :oops:

Myjki trzeba odebrać na ul Jagiellońskiej 52 pojutrze do godz. 17-tej - Ty,ja czy Kasia?

smarti

Post » Wto sty 24, 2012 23:34 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Oto Kangoo/Piesunio/Śnieżek :D
Obrazek
Margolcia :kotek:
Obrazek
Ulunia
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto sty 24, 2012 23:40 przez smarti, łącznie edytowano 6 razy

smarti

Post » Wto sty 24, 2012 23:35 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Z lewej Sniezka (?) a z prawej?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto sty 24, 2012 23:40 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Skórki............................................................Maciunia
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Wto sty 24, 2012 23:46 przez smarti, łącznie edytowano 3 razy

smarti

Post » Wto sty 24, 2012 23:42 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

smarti pisze:Obrazek

Skorek i Skorka? :roll:

alez mam zagadek co niemiara :mrgreen:

Marzenia11

Post » Wto sty 24, 2012 23:45 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

smarti pisze:Marzeniu-masz bardzo dobrą pamięć :D :piwa:

Alareipan-Milka jeszcze musi dokończyć antybiotyk i może śmigać-swiezb pozostał tylko wspomnieniem,grzybka zero-jak Ada tyle czasu się nie spieszyła to może poczeka jeszcze z 10 dni?
Pamiętam że Milka zrobiła na niej wielkie wrażenie.
Powiedz np że Burania zrobiła się straszliwie agresywna do innych kotów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i tłucze nawet Funia :mrgreen: i że chodzimy z nią do psychologa bo nie wiemy co za diabeł w nią wstąpił :oops:

Myjki trzeba odebrać na ul Jagiellońskiej 52 pojutrze do godz. 17-tej - Ty,ja czy Kasia?

Ooo, domek dla Milki? :ok:

Co do Buranii - może zła sterylka? Ona była ciachana u Ciebie czy już przyjechała cięta?
Zrób jej może badania krwi+hormony, czasem i tam warto poszukać przyczyn, nie tylko psycholog może pomóc ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto sty 24, 2012 23:47 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Szalony Kot pisze:Co do Buranii - może zła sterylka? Ona była ciachana u Ciebie czy już przyjechała cięta?
Zrób jej może badania krwi+hormony, czasem i tam warto poszukać przyczyn, nie tylko psycholog może pomóc ;)

Kocie!!!! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

BRAWO!!! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Wto sty 24, 2012 23:49 Re: DT Smarti 8 - zima...

Kocie- 8) 8) 8) ja po prostu nie chcę oddać Burani 8) 8) 8) Burania zostaje u nas przecież.
a Pani jakoś trzeba to wytłumaczyć i zamiast Burani zapodać Milkę którą też się pani zachwyciła :ok:

smarti

[poprzednia][następna]