Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Isabell28 pisze:Hm.. nie mam doswiadczenie z kotami. Ale mam psa po przejsciach i nic tak na niego nie dziala, jak inny pies. Moze Funia lepiej by sie poczula w towarzystwie innego kotka?
Greta_2006 pisze:Może spróbuj włączyć Feliway?
felis pisze:Isabell28 pisze:Hm.. nie mam doswiadczenie z kotami. Ale mam psa po przejsciach i nic tak na niego nie dziala, jak inny pies. Moze Funia lepiej by sie poczula w towarzystwie innego kotka?
Towarzystwo futrzastych ma. Dzisiaj siłą wyciągnięta ze swojej bazy, po powrocie od weta, była tak zła, że wszystkim kociastym się oberwało. Nie można jej wąchać, ani za nią chodzić, czy zaglądać w oczy
Jetrel pisze:Skrzywdzony Pers, pamięta długo. Moja Ś.P kotka otworzyła się dopiero po dwóch latach od tragedii którą przeszła.
Proponuję Feliway, duużo cierpliwości i nie naciskajcie, jeśli nie szuka kontaktu, wy też nie szukajcie go na siłę. W końcu się przekona.
felis pisze:Jetrel pisze:Skrzywdzony Pers, pamięta długo. Moja Ś.P kotka otworzyła się dopiero po dwóch latach od tragedii którą przeszła.
Proponuję Feliway, duużo cierpliwości i nie naciskajcie, jeśli nie szuka kontaktu, wy też nie szukajcie go na siłę. W końcu się przekona.
Też tak myślę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości