Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
klaudusia71 pisze:Nie, kotek nie będzie wychodzący,w domu nie ma żadnych zwierzaków, lokum w mieszkaniu w bloku, właściciele para młodych ludzi, którzy uwielbiają koty i marzą o własnym, jako, że właśnie pojawiła się szansa mieszkania na swoim. 8 miesięcy to trochę za dużo, najlepiej, żeby kotek nie miał nadanego z góry imienia, chcielibyśmy nadać mu takie, które sami wybierzemy.
aburacze pisze:To ja polecę cudownego Zozolka:
zapraszam na wątek DT smarti:
viewtopic.php?f=1&t=137918&start=225
Kotki z DT smarti są wydawane zaszczepione, odrobaczone, korzystają z kuwetki, są zachipowane i mają wyczyszczone ząbki. Do tego albo są wysterylizowane albo sterylizacja jest zapewniona przez DTA co do dowozu kota, to się da zorganizować, nie ma problemu.
Adam
klaudusia71 pisze:Przypominam, że kotek ma być CAŁY czarny, bez żadnych łatek, ciapek i czego tam jeszcze.
Co do jedzenia z tego, co wiem, Purina ma jedne ze zdrowszych karm dla kotów, nie zawierających sztucznych barwników. Dawniej, gdy w domu były koty, karmiliśmy je właśnie puriną i royal canin.
Nie wiem jak to jest z kotami dokładnie, ale jeżeli kociak ma ok 8. mies. to chyba reaguje na imię i ciężko go będzie odzwyczaić?
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, że w tak krótkim czasie pojawiło się aż tyle ofert, powiem szczerze, że nie spodziewałam się tego, kotka będziemy mogli adoptować dopiero za ok. 2 tygodnie.
P.S. istnieje możliwość załączenia więcej zdjęć Rozmaryna?
klaudusia71 pisze:Nie wiem jak to jest z kotami dokładnie, ale jeżeli kociak ma ok 8. mies. to chyba reaguje na imię i ciężko go będzie odzwyczaić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości