Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mamrot pisze:Randa pisze:Pinokio powiozła dziś Kreta i Pirata na kastrację
zmartwiłam się. od tygodnia -od poprzedniej wizyty krecika u weta w sprawie ząbków i na pobranie krwi, nie mogłam sie doprosić o wyniki biochemii krwi, bardzo wazne to jest ze wzgledu na nerki i wątrobe bo przy takim kamieniu na ząbkach jaki był u Krecika jest wysoce prawdopodobne że kot ma jakieś problemy, na diagnostyke krecika poslałam i wiem że inne osoby tez posłały grosz a w rozmowach telefonicznych z Pinokio mowiam o konieczności odlożenia kastracji do czasu wyników biochemii krwi. tymczasem moje codziennie prosby o wyniki skończyły się na wczorajszym smsie od Pinokio, że wynikow nie ma bo cos tam nie wychodzi jak trzeba. załamka. wet który bez wiedzy o stanie nerek u takiego kota jak krecik decyduje sie na zabieg kastracji jest dla mnie niewiarygodny i bardzo mnie to martwi, no i jestem zła, że kot nie ma zrobionych tych ważnych wyników, a na moje pytanie czy przy wczorajszej narkozie byłą pobrana krew ponownie żeby jednak zrobić te badania-nie dostałam odpowiedzi.Cieszy mnie że są zaopiekowane te koty, wiem, że Irena jest mega zajęta, ale sprawa z Krecikiem mnie troszku zmartwiła. Staram się pomóc z odległości bom w Sopocie, co równa się agitacji w moim rejonie dot.adopcji lub tymczasowania no i przelewania jakiegoś grosza sensownie... Pinokiodaj nr do wetaKrecikowego, wywiem się co tam z ta biochemią.
Szalony Kot pisze:Mamrot pisze:Randa pisze:Pinokio powiozła dziś Kreta i Pirata na kastrację
zmartwiłam się. od tygodnia -od poprzedniej wizyty krecika u weta w sprawie ząbków i na pobranie krwi, nie mogłam sie doprosić o wyniki biochemii krwi, bardzo wazne to jest ze wzgledu na nerki i wątrobe bo przy takim kamieniu na ząbkach jaki był u Krecika jest wysoce prawdopodobne że kot ma jakieś problemy, na diagnostyke krecika poslałam i wiem że inne osoby tez posłały grosz a w rozmowach telefonicznych z Pinokio mowiam o konieczności odlożenia kastracji do czasu wyników biochemii krwi. tymczasem moje codziennie prosby o wyniki skończyły się na wczorajszym smsie od Pinokio, że wynikow nie ma bo cos tam nie wychodzi jak trzeba. załamka. wet który bez wiedzy o stanie nerek u takiego kota jak krecik decyduje sie na zabieg kastracji jest dla mnie niewiarygodny i bardzo mnie to martwi, no i jestem zła, że kot nie ma zrobionych tych ważnych wyników, a na moje pytanie czy przy wczorajszej narkozie byłą pobrana krew ponownie żeby jednak zrobić te badania-nie dostałam odpowiedzi.Cieszy mnie że są zaopiekowane te koty, wiem, że Irena jest mega zajęta, ale sprawa z Krecikiem mnie troszku zmartwiła. Staram się pomóc z odległości bom w Sopocie, co równa się agitacji w moim rejonie dot.adopcji lub tymczasowania no i przelewania jakiegoś grosza sensownie... Pinokiodaj nr do wetaKrecikowego, wywiem się co tam z ta biochemią.
To jest bardzo ważne - taką kastracją nie w porę można zwyczajnie zabić kota, i to bardzo szybko.
monia3a pisze:Dwoniła do mnie wczoraj pani, która chce kota na wieś dla rodziców, rodzice nie uprawiają już roli, mają w domu psa i mieli do niedawna kota, który odszedł ze starośći.
Pani chce kotka oswojonego, korzystającego z kuwety. Kot będzie mieszkał w domu, a nie w stodole. Opiekunowie karmią dobrą karmą, którą przywozi im ta dziewczyna. Nie dają karmy marketowej ( ponoć ) i dobrze by było jakby kotek był wykastrowany.
Mogę przekazać numer jeśli ktoś będzie chciał oddać kotka w takie warunki.
kassja pisze:monia3a pisze:Dwoniła do mnie wczoraj pani, która chce kota na wieś dla rodziców, rodzice nie uprawiają już roli, mają w domu psa i mieli do niedawna kota, który odszedł ze starośći.
Pani chce kotka oswojonego, korzystającego z kuwety. Kot będzie mieszkał w domu, a nie w stodole. Opiekunowie karmią dobrą karmą, którą przywozi im ta dziewczyna. Nie dają karmy marketowej ( ponoć ) i dobrze by było jakby kotek był wykastrowany.
pinokio_ pisze:A ja powiem tak: jestem tu sama mam w sumie ok 50 zwierzakow,oprocz tego Wolkana na kazde zawolanie. Nie mieszkam praktycznie w domu, ciagle gdzies jade, a zaniedbuje zwierzaki u siebie. W domu totalny syf,boniemamkiedy robic. Kazdy czegos ode mnie oczekuje. Jak mam to wszystko ogarnac? Do domu przyjechal syn, ktorego nie widzialam kilka miesiecy, a jestb. chory, boma gronkowca zlocistego i stan jego zdrowia sie pogorszyl. Musze zajac sie dzieciakiem, a tym czasem mnie nie ma bo ganiam wszedzie tylko nie tam gdzie trzeba. Mam problem z pisaniem, bo pies pogryzl mi okulary. Wczoraj skonczyla siekarta do komorki, dlatego juz nie odpisalam.
Droga mamrot, przykro mi ze siedenerwujesz, ale ja nie mam juz sily, przepraszam.
Nr tel.do weta: Piotr Burzynski; 504446618
Mamrot pisze:dziewczyny Kochane!!!! Mam powazne pytanie o krecika - potrzzebuje na cito jakieś jego foty lepsze niż te pierwsze strony
Macie cos? no ile lat ma Kreci?
issey32 pisze:kassja pisze:monia3a pisze:Dwoniła do mnie wczoraj pani, która chce kota na wieś dla rodziców, rodzice nie uprawiają już roli, mają w domu psa i mieli do niedawna kota, który odszedł ze starośći.
No i co myślicie? Może warto choć zadzwonić i porozmawiać?
issey32 pisze:kassja pisze:monia3a pisze:Dwoniła do mnie wczoraj pani, która chce kota na wieś dla rodziców, rodzice nie uprawiają już roli, mają w domu psa i mieli do niedawna kota, który odszedł ze starośći.
No i co myślicie? Może warto choć zadzwonić i porozmawiać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Google [Bot], squid i 116 gości