joanna3113 pisze:Zozolek to kot na 1, 2, 3 no i oczywiście na ostatnim zdjęciu bez skarpetek. Ze skarpetkami to Śnieżka.Mam nadzieję że dobrze.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:Zozolek to kot na 1, 2, 3 no i oczywiście na ostatnim zdjęciu bez skarpetek. Ze skarpetkami to Śnieżka.Mam nadzieję że dobrze.
joanna3113 pisze:Bo ja się szybko uczę
smarti pisze:Marzenia11 pisze:Nesca jest chłopakiem a jak nie to Pedros jest dziewczynką.
A jak nie to innych typów nie mam.
Brawo!!!
wygrała Pani dwie butelki pysznego wina![]()
![]()
oraz ....kota do wyboru jako bonus
![]()
Bianka 4 pisze:A ja sama się dziwię... nie umiem znaleźć domu dla kota, a znajduję dla kury
Bianka 4 pisze:Czy sugerujesz, że gdybym wzięła na ręce tę kurę to znalazłaby DS u mnie na balkoniePewnie ją zobaczę jak już będzie u moich znajomych
Marzenia11 pisze:Bianka 4 pisze:Czy sugerujesz, że gdybym wzięła na ręce tę kurę to znalazłaby DS u mnie na balkoniePewnie ją zobaczę jak już będzie u moich znajomych
nic nie sugeruję - myślę, po prostu.. myślę
Marzenia11 pisze:PEDZIA!!!!!
Nie no, Sz. Kocie!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kiedyś moja siostra uratowała maleństwo 3miesięczne , które przechadzało się przez 3 dnipo ulicy po której na minutę w niedzielę wieczorem jeździ 20 tirów - szok! a ściślej: przeznaczenie - no i imię ktore się wręcz narzucało to Tirówka
ale Pedzia chyba wygrywa
![]()
a ja myslałam tak zwykle - Pedra, Pedrosa, Rosa, Rozzi w końcu mi wyszło...
smarti pisze:...no to po kolei...![]()
Marzenia-mogę powiedzieć tylko na zdrowienagrodę,jak zazwyczaj dostarczy najszybsza firma transportowa na świecie!!! termin dostawy nie przekroczy dwóch miesięcy
![]()
![]()
![]()
...żartuję oooczywiście
chociaż nie do końca
![]()
wiem że dostanę w łeb przy najbliższej okazji za te żarty
![]()
to samo pomyślałamErin pisze:Ja chyba za cienka jestem na to, ale jak tytuł zobaczyłam, to się przestraszyłam, że i konia gdzieś znalazłaś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 199 gości