DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 23, 2012 21:54 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

joanna3113 pisze:Zozolek to kot na 1, 2, 3 no i oczywiście na ostatnim zdjęciu bez skarpetek. Ze skarpetkami to Śnieżka. :mrgreen: Mam nadzieję że dobrze.

:piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sty 23, 2012 22:00 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Bo ja się szybko uczę :mrgreen:
joanna3113

Post » Pon sty 23, 2012 22:59 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

joanna3113 pisze:Bo ja się szybko uczę :mrgreen:

:D

a tymczasem skonstruowałam bazarek na echo serca dla mojego tymczasa Misia

viewtopic.php?f=20&t=138240
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon sty 23, 2012 23:08 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

smarti pisze:
Marzenia11 pisze:Nesca jest chłopakiem a jak nie to Pedros jest dziewczynką.
A jak nie to innych typów nie mam.

Brawo!!!
wygrała Pani dwie butelki pysznego wina :ok: :ok: :ok: oraz ....kota do wyboru jako bonus :mrgreen: :ryk:

HURA!!!

nie mylić z : KURA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bardzo siem cieszem i gratulujem smartinkowu kolejnego płciowego przejrzenia na oczy :mrgreen:
tylko u Was siem takie żeczy dziejom - o.

A tą kurą to tak mnie bawisz, ze sama się dziwię, ze się tak śmieję... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pon sty 23, 2012 23:11 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

A ja sama się dziwię... nie umiem znaleźć domu dla kota, a znajduję dla kury :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon sty 23, 2012 23:19 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Bianka 4 pisze:A ja sama się dziwię... nie umiem znaleźć domu dla kota, a znajduję dla kury :roll:

Bianka - oplułam się! :ryk: :ryk: :ryk:
może dlatego że nawet głaskana nie mruczy?
a moze dlatego że jeszcze nie mialaś jej na rękach? :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pon sty 23, 2012 23:24 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Czy sugerujesz, że gdybym wzięła na ręce tę kurę to znalazłaby DS u mnie na balkonie :twisted: Pewnie ją zobaczę jak już będzie u moich znajomych :D
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pon sty 23, 2012 23:25 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Bianka 4 pisze:Czy sugerujesz, że gdybym wzięła na ręce tę kurę to znalazłaby DS u mnie na balkonie :twisted: Pewnie ją zobaczę jak już będzie u moich znajomych :D

nic nie sugeruję - myślę, po prostu.. myślę :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pon sty 23, 2012 23:31 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Marzenia11 pisze:
Bianka 4 pisze:Czy sugerujesz, że gdybym wzięła na ręce tę kurę to znalazłaby DS u mnie na balkonie :twisted: Pewnie ją zobaczę jak już będzie u moich znajomych :D

nic nie sugeruję - myślę, po prostu.. myślę :mrgreen:

To może już nie myśl... bo balkon ma być dla kotów :mrgreen: , a ptaszki (tylko takie mniejsze - wróbelki, sikorki) będą miały swoje karmniczki na parapetach okien. Budki lęgowe już mają, mój tato zadbał o to ładnych parę lat temu i tak zostanie :D
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Wto sty 24, 2012 0:47 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

...no to po kolei... :D

Szalony :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: "Pedzia" -masz talent :piwa: :piwa: :piwa: -należy Ci sie nagroda pocieszenia za perfekcyjny wybór imienia :piwa: :piwa: ,

Joanna3113 - Zozolek ma zeza a Snieżka białe skarpetki-jak sama nazwa wskazuje :ryk:

Marzenia-mogę powiedzieć tylko na zdrowie :piwa: nagrodę,jak zazwyczaj dostarczy najszybsza firma transportowa na świecie!!! termin dostawy nie przekroczy dwóch miesięcy :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: ...żartuję oooczywiście :D chociaż nie do końca :mrgreen: :ryk: wiem że dostanę w łeb przy najbliższej okazji za te żarty :mrgreen:

Bianka-dzięki Ci wielkie za DS dla kury-już przekazuję tę radosną wiadomość dalej - w kierunku kury :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto sty 24, 2012 1:40 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

PEDZIA!!!!!

Nie no, Sz. Kocie!!!!!! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

kiedyś moja siostra uratowała maleństwo 3miesięczne , które przechadzało się przez 3 dni :!: po ulicy po której na minutę w niedzielę wieczorem jeździ 20 tirów - szok! a ściślej: przeznaczenie - no i imię ktore się wręcz narzucało to Tirówka :mrgreen: ale Pedzia chyba wygrywa :mrgreen:

a ja myslałam tak zwykle - Pedra, Pedrosa, Rosa, Rozzi w końcu mi wyszło...

smarti - a przewidujesz "odbiór osobisty" :?: :mrgreen:

za szybką adaptację kury w ds :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
nie no nie mogę - kura gwarantuje moją salwę smiechu - czy ktoś mi może to wytłumaczyć? bo za nic w świecie ja pojąć nie mogę :mrgreen:

Marzenia11

Post » Wto sty 24, 2012 8:34 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Marzenia11 pisze:PEDZIA!!!!!

Nie no, Sz. Kocie!!!!!! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

kiedyś moja siostra uratowała maleństwo 3miesięczne , które przechadzało się przez 3 dni :!: po ulicy po której na minutę w niedzielę wieczorem jeździ 20 tirów - szok! a ściślej: przeznaczenie - no i imię ktore się wręcz narzucało to Tirówka :mrgreen: ale Pedzia chyba wygrywa :mrgreen:

a ja myslałam tak zwykle - Pedra, Pedrosa, Rosa, Rozzi w końcu mi wyszło...

Lavazza :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto sty 24, 2012 10:58 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

smarti pisze:...no to po kolei... :D

Marzenia-mogę powiedzieć tylko na zdrowie :piwa: nagrodę,jak zazwyczaj dostarczy najszybsza firma transportowa na świecie!!! termin dostawy nie przekroczy dwóch miesięcy :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: ...żartuję oooczywiście :D chociaż nie do końca :mrgreen: :ryk: wiem że dostanę w łeb przy najbliższej okazji za te żarty :mrgreen:

No co masz po głowie dostać jak to sama prawda :mrgreen: :mrgreen: ale nagroda długo wyczekiwana daje więcej radości i nikt nie zaprzeczy :mrgreen: :ryk:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto sty 24, 2012 11:12 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

Erin pisze:Ja chyba za cienka jestem na to, ale jak tytuł zobaczyłam, to się przestraszyłam, że i konia gdzieś znalazłaś :mrgreen:
to samo pomyślałam :lol:
stawiałam na jakiegoś/jakąś Czarnuszka/ę

a dla właścicieli kury musicie ustalić odpowiednie kryteria! domek wychodzący bądź nie, podłoże do ewentualnej kuwety, rodzaj karmy, że bez GMO, że jak rosół to nie ma wybrzydzania przy stole, co z piórami... - to nie takie proste jak się wydaje! :lol: :lol: :lol:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Wto sty 24, 2012 11:57 Re: DT Smarti 8 - kolejny koŃkurs z pyyyysznymi nagrodami !!

jakoże p. dr.wet. zasmakował w wojażach i we czwartek wyjeżdza do Szwajcarii to nadganiamy ze sterylkami :D
Wlaśnie juz "po" przywiozłam Nescę :D ,a jutro rano pod nóż idzie...Pedzia/Lavazza :ok:
Zozi jako "opóżniony w rozwoju" :ryk: w dalszej kolejności :kotek: :ok: czyli pewnie dopiero jak p.dr.wet wróci.
Potem nasza Bella bo takiej rujki dostała że spać przez nią nie można a Charlie chodzi i obwąchuje ją ale pomóc w żaden sposob nie potrafi :oops:
Potem Skórki i Maciunia.
Potem Krówka która też ma rujkę
no i Paluszki...
- dłuuuga kolejka zwłaszcza że zawsze w międzyczasie może coś wyskoczyć...
no i amputacja łapusi Margo jeszcze jakoś po drodze.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]