Moderator: Moderatorzy
rudy kociak pisze:Myszolandia pisze::ryk: o kurka ,krem z kojącym futrzastym nadzieniem![]()
Moja Miśka jak była malutka to zasuwała tżtowi wąsy myła,tak jak siebie podgryzając futerko
Nie bylam w stanie filmiku nagrać z chichrania się
![]()
![]()
![]()
![]()
musiało to bosko wyglądać,w takich okolicznościach nagrać filmik to byłby cud bez pohamowania śmiechu
Ja już mam faworytkę-Stokrotka i żadna inna kicia.Malutka skradłaś mi serducho
rudy kociak pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
musiało to bosko wyglądać,w takich okolicznościach nagrać filmik to byłby cud bez pohamowania śmiechu
ninakiler pisze:Mam pytanko czy od jutra juz mozna glosowac?
katarzyna1207 pisze:rudy kociak pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
Będzie ... do adopcji ...kiedyś ... Zaczynam sobie to powtarzać jak mantrę ... że do adopcji ... że rozsądek ... że nie mogę zatrzymać wszystkich kotów, które pokochałam ... i w przypadku Stokrotki ... nie działa ... NIJAK ...
Kociara82 pisze:CZY WSZYSTKICH ZGŁOSZONYCH KANDYDATÓW WYSTAWIŁAM? CZY KOGOŚ NIE POMINĘŁAM?
PYTANKO:
Ktos mi zasugerowal niedawno, by wprowadzic dodatkowa oplate za glosowanie. Chodzi doslownie o symboliczna zlotowke od kazdego, kto oddaje glos. Co o tym sadzicie? Jesli propozycja wiekszoscia glosow sie przyjmie-od nastepnego bazarku wprowadze w zycie.
Kociara82 pisze:CZY WSZYSTKICH ZGŁOSZONYCH KANDYDATÓW WYSTAWIŁAM? CZY KOGOŚ NIE POMINĘŁAM?
PYTANKO:
Ktos mi zasugerowal niedawno, by wprowadzic dodatkowa oplate za glosowanie. Chodzi doslownie o symboliczna zlotowke od kazdego, kto oddaje glos. Co o tym sadzicie? Jesli propozycja wiekszoscia glosow sie przyjmie-od nastepnego bazarku wprowadze w zycie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości