Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sty 23, 2012 21:18 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

damy rade, sis :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon sty 23, 2012 21:18 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

rudy kociak pisze:
Myszolandia pisze::ryk: o kurka ,krem z kojącym futrzastym nadzieniem :ryk:
Moja Miśka jak była malutka to zasuwała tżtowi wąsy myła,tak jak siebie podgryzając futerko
Nie bylam w stanie filmiku nagrać z chichrania się :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: musiało to bosko wyglądać,w takich okolicznościach nagrać filmik to byłby cud bez pohamowania śmiechu :lol: Ja już mam faworytkę-Stokrotka i żadna inna kicia.Malutka skradłaś mi serducho :wink:

Zajedwabiście wyglądało,stary leży na plecach ,Miśka jemu na klacie,oparta łapkami koło szyi i pędzlowanie jęzorem wąsów z podgryzaniem,myślałam,ze umre ze śmiechu
Ja jestem w czarnej duszy teraz z głosowaniem 8O
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sty 23, 2012 21:20 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Kociara82 pisze:damy rade, sis :)

jak takoż mówisz to tak jest takoż
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sty 23, 2012 21:21 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

rudy kociak pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: musiało to bosko wyglądać,w takich okolicznościach nagrać filmik to byłby cud bez pohamowania śmiechu :lol: Ja już mam faworytkę-Stokrotka i żadna inna kicia.Malutka skradłaś mi serducho :wink:

Będzie ... do adopcji ... :placz: kiedyś ... Zaczynam sobie to powtarzać jak mantrę ... że do adopcji ... że rozsądek ... że nie mogę zatrzymać wszystkich kotów, które pokochałam ... i w przypadku Stokrotki ... nie działa ... NIJAK ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon sty 23, 2012 22:01 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Mam pytanko czy od jutra juz mozna glosowac?
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Pon sty 23, 2012 22:04 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

ninakiler pisze:Mam pytanko czy od jutra juz mozna glosowac?

tak, od jutra mozna glosowac :)

Kociara82

Post » Pon sty 23, 2012 22:06 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

katarzyna1207 pisze:
rudy kociak pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: musiało to bosko wyglądać,w takich okolicznościach nagrać filmik to byłby cud bez pohamowania śmiechu :lol: Ja już mam faworytkę-Stokrotka i żadna inna kicia.Malutka skradłaś mi serducho :wink:

Będzie ... do adopcji ... :placz: kiedyś ... Zaczynam sobie to powtarzać jak mantrę ... że do adopcji ... że rozsądek ... że nie mogę zatrzymać wszystkich kotów, które pokochałam ... i w przypadku Stokrotki ... nie działa ... NIJAK ...

Tak sobie myślę że najbardziej niewdzięczna robota to oswajanie kota do adopcji. Bo musisz z nim nawiązać więź żeby zaufał nie ma możliwości się choć trochę izolować, a potem do oddania :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sty 23, 2012 22:31 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

dlatego tymczasowanie to cholernie ciezka emocjonalnie praca. Nie da sie nie przywiazac do zwierzaka ktorym sie opiekujesz. Chyba ze ktos nie ma serca i nie potrafi...

Kociara82

Post » Pon sty 23, 2012 22:34 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

CZY WSZYSTKICH ZGŁOSZONYCH KANDYDATÓW WYSTAWIŁAM? CZY KOGOŚ NIE POMINĘŁAM?

PYTANKO:
Ktos mi zasugerowal niedawno, by wprowadzic dodatkowa oplate za glosowanie. Chodzi doslownie o symboliczna zlotowke od kazdego, kto oddaje glos. Co o tym sadzicie? Jesli propozycja wiekszoscia glosow sie przyjmie-od nastepnego bazarku wprowadze w zycie.

Kociara82

Post » Pon sty 23, 2012 22:42 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Ależ konkurencja w tym miesiącu.
Nie wiadomo na kogo głosować.
Wszystkie koty są wspaniałe.
Smutne tylko te wszystkie historie.
Powodzenia kociaki!

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pon sty 23, 2012 22:48 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Kociara tak się zastanawiam czy nie będzie z tym zamieszania - ja na przykład nie mam konta internetowego i za przelew 1zl zapłacę 2,50zł prowizji. W internetowych kontach to jest chyba coś ok.1zł. Tak małe kwoty nie opłaca się przelewać bo to tylko nabija kieszeń pośredników. Chyba żeby się w ileś tam osób zebrać albo dokonać opłaty np. 12 zł za możliwość głosowania przez cały rok.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sty 23, 2012 22:51 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Kociara82 pisze:CZY WSZYSTKICH ZGŁOSZONYCH KANDYDATÓW WYSTAWIŁAM? CZY KOGOŚ NIE POMINĘŁAM?

PYTANKO:
Ktos mi zasugerowal niedawno, by wprowadzic dodatkowa oplate za glosowanie. Chodzi doslownie o symboliczna zlotowke od kazdego, kto oddaje glos. Co o tym sadzicie? Jesli propozycja wiekszoscia glosow sie przyjmie-od nastepnego bazarku wprowadze w zycie.

hmmm ja mysle ze to moglo by byc fajne zlotóweczka za glosik :) choc tez istnieje obawa ze nie wszystcy wowczas zaglosują... ale znowu 2zł to przeciez nie majątek... a zawsze cos by sie jeszcze uzbieralo :)
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Pon sty 23, 2012 22:52 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

no wlasnie tez tak mysle. Dla mnie najlepsza opcja jest tak jak teraz: jesli ktos moze i ma ochote przelac pare zlociszy wiecej niz wymagane jest to z ilosci zdjec-bedzie to mile widziane, ale nie obowiazkowe

Kociara82

Post » Pon sty 23, 2012 22:53 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Kociara82 pisze:CZY WSZYSTKICH ZGŁOSZONYCH KANDYDATÓW WYSTAWIŁAM? CZY KOGOŚ NIE POMINĘŁAM?

PYTANKO:

Niestety nr 15 i 16 jest z błędami...............:(

Nr 15 to Kacperek ( dałaś tylko 1 zdjęcie),a resztę wstawiłaś pod nr 16 czyli na Karolka. Tam są dwa różne koty - Kacper 9 z białymi dodatkami) po metamorfozie czyli po leczeniu i Karolek ( cały rudy ). Na fotce łóżkowej są obydwaj.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Pon sty 23, 2012 22:55 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

ok, przeslij mi jeszcze raz osobne pw z fotami Karolka i osobne z Kacperka, osobne jak sa razem :ok: Sory, ale czasem pomylki sie zdarzaja. Mam nadzieje, ze kociaste wybacza mi to fo-pa :wink:

Kociara82

[poprzednia][następna]