KOTY z KORABIEWIC Do zamknięcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 23, 2012 21:54 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

mamy również problem z kotami, które są teraz u *aniki*. one też mają czas tylko do końca tygodnia.

i następne 3 mają też tylko TDT...

Na razie próbuję znaleźć normalne DT. Ale bardzo dziękuję za deklarację pomocy w ewentualnym opłaceniu hoteliku - jeśli nie będzie alternatywy to chętnie skorzystam...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon sty 23, 2012 22:25 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Zdjęcie kotki nr 2 z opisem już wklejone! Czy robimy coś z tytułem wydarzenia?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon sty 23, 2012 22:47 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

może "Koty z Korabiewic mają tylko kilka dni w TDT - potrzebne DOMY STAŁE I TYMCZASOWE"?
Obrazek

jopop

Post » Pon sty 23, 2012 23:01 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

zmieniłam tytuł eventu na "Koty z Korabiewic- PILNIE potrzebne DOMY STAŁE I TYMCZASOWE !!!"
dodalam też rozliczenie oraz apel o dt/ds.

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Pon sty 23, 2012 23:48 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Puściłam dziś koty na kilka godzin luzem na pokój (w nagrodę za to że wszystkie pozwoliły sobie wyczyścić uszy :P ). Dałam pingwince przed chwilą piłeczkę gąbkową - biega i nosi w pysku 8) Bura z krótkim ogonkiem dołączyła się do tych harców :D Czarna śpi rozwalona na łóżku - bo lubi :P A Amber (bura z pomarańczowymi oczami) sama wróciła przed chwilą do klatki (klatka nadal otwarta) i śpi w transporterze.
Wypuszczone zachowują się bardzo grzecznie :)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto sty 24, 2012 8:34 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

jopop pisze:mamy również problem z kotami, które są teraz u *aniki*. one też mają czas tylko do końca tygodnia.

i następne 3 mają też tylko TDT...

Na razie próbuję znaleźć normalne DT. Ale bardzo dziękuję za deklarację pomocy w ewentualnym opłaceniu hoteliku - jeśli nie będzie alternatywy to chętnie skorzystam...

Przypominam, że w tym tygodniu mogę wziąć do siebie kota( najchętniej nr. 11 lub nr. 12 ), ponieważ Rysiu dziś bądź jutro mnie opuszcza i jedzie do DS :)

Dwoniła do mnie wczoraj pani, która chce kota na wieś dla rodziców, rodzice nie uprawiają już roli, mają w domu psa i mieli do niedawan kota, który odszedł ze starośći. Zdecydowałybyście się oddać tam jakiegoś ??
Pani chce kotka oswojonego, korzystającego z kuwety. Kot będzie mieszkał w domu, a nie w stodole. Opiekunowie karmią dobrą karmą, którą przywozi im ta dziewczyna. Nie dają karmy marketowej ( ponoć )
Mogę przekazać numer jeśli się zdecydujecie.

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Wto sty 24, 2012 8:44 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Wiem że Pan który zabierał Rysia będzie dopiero w przyszłym tygodniu jechał do Białegostoku
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Wto sty 24, 2012 9:01 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

piotr568 pisze:Wiem że Pan który zabierał Rysia będzie dopiero w przyszłym tygodniu jechał do Białegostoku
W tym wraca z Poznania bezpośrednim pociągiem. Nie wiem czy zgodzi się zabrać transporterek do pociągu.
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Wto sty 24, 2012 9:43 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

monia3a pisze:
Przypominam, że w tym tygodniu mogę wziąć do siebie kota( najchętniej nr. 11 lub nr. 12 ), ponieważ Rysiu dziś bądź jutro mnie opuszcza i jedzie do DS :)

Dwoniła do mnie wczoraj pani, która chce kota na wieś dla rodziców, rodzice nie uprawiają już roli, mają w domu psa i mieli do niedawan kota, który odszedł ze starośći. Zdecydowałybyście się oddać tam jakiegoś ??
Pani chce kotka oswojonego, korzystającego z kuwety. Kot będzie mieszkał w domu, a nie w stodole. Opiekunowie karmią dobrą karmą, którą przywozi im ta dziewczyna. Nie dają karmy marketowej ( ponoć )

o kotkę nr 12 jest sporo telefonów, więc mam nadzieję, że uda się jej znaleźć miejsce

więc to raczej kocur 11 będzie

co do domu na wsi - jak zwykle diabeł siedzi w szczegółach - czy kot ma być wychodzący czy nie, a jeśli tak, to jak wygląda okolica. Są wsie gdzie koty są bezpieczne, a sama mam dom we wsi w ktorej koty żyją max 2-3 lata, bo są rozjeżdżane (choć niby leży przy bocznej drodze, ale jednak bardzo szybko tam jeżdżą...)
Obrazek

jopop

Post » Wto sty 24, 2012 9:50 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Można poprosić o dokładny adres i na mapach (googlowych czy zumi) sprawdzić co to za okolica.
Dzięki tym "manewrom" uniknęłam już kilka razy jeżdżenia z kotem do domu w naprawdę bezpiecznym miejscu.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto sty 24, 2012 9:52 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

jopop pisze:
monia3a pisze:

o kotkę nr 12 jest sporo telefonów, więc mam nadzieję, że uda się jej znaleźć miejsce

więc to raczej kocur 11 będzie

co do domu na wsi - jak zwykle diabeł siedzi w szczegółach - czy kot ma być wychodzący czy nie, a jeśli tak, to jak wygląda okolica. Są wsie gdzie koty są bezpieczne, a sama mam dom we wsi w ktorej koty żyją max 2-3 lata, bo są rozjeżdżane (choć niby leży przy bocznej drodze, ale jednak bardzo szybko tam jeżdżą...)

Czy macie może więcej zdjęć kocurka nr.11 ??
Dzwonią ludzie po Ryśka więc mogę proponować tego z lecznicy. Może akurat odda się bezpośrednio ??

Agneska pisze:Można poprosić o dokładny adres i na mapach (googlowych czy zumi) sprawdzić co to za okolica.
Dzięki tym "manewrom" uniknęłam już kilka razy jeżdżenia z kotem do domu w naprawdę bezpiecznym miejscu.

Zadzwonię do nich wieczorkiem i dowiem się konkretnie gdzie mieszkają.

monia3a

Post » Wto sty 24, 2012 10:47 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

jopop pisze:może "Koty z Korabiewic mają tylko kilka dni w TDT - potrzebne DOMY STAŁE I TYMCZASOWE"?

Wydaje mi się, że aktualny jest jednak mocniejszy. Spróbuję jakoś go zmodyfikować. Z doświadczenia wiem, że hasło TDT raczej nie mobilizuje do pomocy :? :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto sty 24, 2012 11:06 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Obrazek

ta sunia i inne psy z Korabiewic szukają nowych domów!

viewtopic.php?f=21&t=138058&p=8478983#p8478983
Obrazek

jopop

Post » Wto sty 24, 2012 12:36 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

monia3a pisze:Czy macie może więcej zdjęć kocurka nr.11 ??
Dzwonią ludzie po Ryśka więc mogę proponować tego z lecznicy. Może akurat odda się bezpośrednio ??

postaram się mieć wieczorem. on nie jest w lecznicy, ale mniejsza o to ;)

dobre wieści z DT chorego pingwina i ślepki. pingwin wyraźnie zdrowieje, już zaczął się myć. a ślepka... prosi o kciuki :lol:

EDIT: przypominam też, że tu toczy się zawzięty bój o biznesowe gadżety, dzięki którym można pomóc korabiewickim kotom: viewtopic.php?f=20&t=138063
Obrazek

jopop

Post » Wto sty 24, 2012 12:38 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

jopop pisze:
monia3a pisze:Czy macie może więcej zdjęć kocurka nr.11 ??

postaram się mieć wieczorem. on nie jest w lecznicy, ale mniejsza o to ;)

dobre wieści z DT chorego pingwina i ślepki. pingwin wyraźnie zdrowieje, już zaczął się myć. a ślepka... prosi o kciuki :lol:

Ups nie doczytałam ;)

monia3a

[poprzednia][następna]