Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pon sty 23, 2012 17:15 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Ja podałam na pw kandydaturę Rudego i posłałam pieniążki, jednak nie widzę aby był wśród kandydatów na pierwszej stronce :( Czy ja czegoś nie doczytałam o dodawaniu kandydatów??

keria

Od: Wto gru 01, 2009 21:10

Post » Pon sty 23, 2012 19:41 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

keria pisze:Ja podałam na pw kandydaturę Rudego i posłałam pieniążki, jednak nie widzę aby był wśród kandydatów na pierwszej stronce :( Czy ja czegoś nie doczytałam o dodawaniu kandydatów??

Ja też wysłałam zdjęcia, kasę..............i nic.......................a tu już odbywa się głosowanie.................nic z tego nie rozumiem..........:( moi kandydaci też są smutni, bo już wiedzą, że nie mają szans....................:(

Obrazek
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Pon sty 23, 2012 19:51 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Do dziś zgłaszamy kandydatów, od jutra głosujemy.
"Dziś" wciąż trwa :lol:

Zdjęć mojej miss też jeszcze nie ma.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon sty 23, 2012 19:59 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

jeszcze 4 godziny... :ok:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pon sty 23, 2012 20:05 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Zapowiada się ostra rywalizacja ... :mrgreen: skoro już są "nerwy" :twisted: ... Eva2406 uspokój swoich kandydatów ... :wink: ja w ubiegłym tygodniu już byłam pewna, że wiem, na kogo będę głosować na Mistera..., pojawił się nowy kandydat ... i już nie wiem ... :mrgreen: dojdą Twoje i pewnie nie będę wiedziała "jeszcze bardziej"...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon sty 23, 2012 20:08 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

No pewnie, że są nerwy. Dosia od kompa nie odchodzi, na klawiaturze się kładzie, myszkę zabiera...

jaaana

Post » Pon sty 23, 2012 20:23 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

jaaana pisze:No pewnie, że są nerwy. Dosia od kompa nie odchodzi, na klawiaturze się kładzie, myszkę zabiera..

:mrgreen: chce sama na siebie głosować ...? ... A moja Stokrotka demoluje :1luvu: ... wczoraj pozbyła się abażurka i szwów z oka ... Noc mam nieprzespaną ... z powodu wylizywania mi twarzy ... a szczególnie nosa w środku ... :roll: i siadania tyłkiem na tymże nosie ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon sty 23, 2012 20:30 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

katarzyna1207 pisze:
jaaana pisze:No pewnie, że są nerwy. Dosia od kompa nie odchodzi, na klawiaturze się kładzie, myszkę zabiera..

:mrgreen: chce sama na siebie głosować ...? ... A moja Stokrotka demoluje :1luvu: ... wczoraj pozbyła się abażurka i szwów z oka ... Noc mam nieprzespaną ... z powodu wylizywania mi twarzy ... a szczególnie nosa w środku ... :roll: i siadania tyłkiem na tymże nosie ...

rozkoszna :ryk: :ryk: :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sty 23, 2012 20:37 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Myszolandia pisze:
katarzyna1207 pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: moja Kaja tez taka lizawka i całuśna... a twarz to szczegolnie :ryk: :ryk: :ryk: i zawsze najlepsze jest jak juz sie kladzie na twarzy spada i ogonkiem smyra po nosie :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Pon sty 23, 2012 20:44 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

ninakiler pisze:
Myszolandia pisze:
katarzyna1207 pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: moja Kaja tez taka lizawka i całuśna... a twarz to szczegolnie :ryk: :ryk: :ryk: i zawsze najlepsze jest jak juz sie kladzie na twarzy spada i ogonkiem smyra po nosie :ryk: :ryk: :ryk:

I człowiek ma pełno kłaków w nosie :lol: a najgorzej, jak już krem na twarzy :ryk:

jaaana

Post » Pon sty 23, 2012 20:47 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

:ryk: o kurka ,krem z kojącym futrzastym nadzieniem :ryk:
Moja Miśka jak była malutka to zasuwała tżtowi wąsy myła,tak jak siebie podgryzając futerko
Nie bylam w stanie filmiku nagrać z chichrania się :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon sty 23, 2012 20:58 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Myszolandia pisze::ryk: o kurka ,krem z kojącym futrzastym nadzieniem :ryk:
Moja Miśka jak była malutka to zasuwała tżtowi wąsy myła,tak jak siebie podgryzając futerko
Nie bylam w stanie filmiku nagrać z chichrania się :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: musiało to bosko wyglądać,w takich okolicznościach nagrać filmik to byłby cud bez pohamowania śmiechu :lol: Ja już mam faworytkę-Stokrotka i żadna inna kicia.Malutka skradłaś mi serducho :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pon sty 23, 2012 21:02 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Ale się zrobiło niecierpliwie :lol:
Ja czekam do skutku, choć wybór coraz trudniejszy. Ciekawe, co się jutro okaże :roll:
Oj będzie się działo :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sty 23, 2012 21:03 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

wybaczcie, ale wczoraj system nie pozwolil mi na wrzucenie zdjec, a dzis mnie nie bylo caly dzien.
Zaraz sie biore za nadrabianie zaleglosci. Jeszcze zdazycie pozglaszac paru kandydatow :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon sty 23, 2012 21:16 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Kociara82 pisze:wybaczcie, ale wczoraj system nie pozwolil mi na wrzucenie zdjec, a dzis mnie nie bylo caly dzien.
Zaraz sie biore za nadrabianie zaleglosci. Jeszcze zdazycie pozglaszac paru kandydatow :ok:

nie trza było Sis tak jak ostatnio?
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]