keria pisze:Ja podałam na pw kandydaturę Rudego i posłałam pieniążki, jednak nie widzę aby był wśród kandydatów na pierwszej stronceCzy ja czegoś nie doczytałam o dodawaniu kandydatów??

jaaana pisze:No pewnie, że są nerwy. Dosia od kompa nie odchodzi, na klawiaturze się kładzie, myszkę zabiera..
... wczoraj pozbyła się abażurka i szwów z oka ... Noc mam nieprzespaną ... z powodu wylizywania mi twarzy ... a szczególnie nosa w środku ... katarzyna1207 pisze:jaaana pisze:No pewnie, że są nerwy. Dosia od kompa nie odchodzi, na klawiaturze się kładzie, myszkę zabiera..
chce sama na siebie głosować ...? ... A moja Stokrotka demoluje
... wczoraj pozbyła się abażurka i szwów z oka ... Noc mam nieprzespaną ... z powodu wylizywania mi twarzy ... a szczególnie nosa w środku ...
i siadania tyłkiem na tymże nosie ...
Myszolandia pisze:katarzyna1207 pisze:jaaana pisze:No pewnie, że są nerwy. Dosia od kompa nie odchodzi, na klawiaturze się kładzie, myszkę zabiera..
... wczoraj pozbyła się abażurka i szwów z oka ... Noc mam nieprzespaną ... z powodu wylizywania mi twarzy ... a szczególnie nosa w środku ...
rozkoszna![]()
![]()
moja Kaja tez taka lizawka i całuśna... a twarz to szczegolnie
i zawsze najlepsze jest jak juz sie kladzie na twarzy spada i ogonkiem smyra po nosie

ninakiler pisze:Myszolandia pisze:katarzyna1207 pisze:jaaana pisze:No pewnie, że są nerwy. Dosia od kompa nie odchodzi, na klawiaturze się kładzie, myszkę zabiera..
rozkoszna![]()
![]()
![]()
![]()
moja Kaja tez taka lizawka i całuśna... a twarz to szczegolnie
![]()
![]()
i zawsze najlepsze jest jak juz sie kladzie na twarzy spada i ogonkiem smyra po nosie
![]()
![]()

o kurka ,krem z kojącym futrzastym nadzieniem

Myszolandia pisze::ryk: o kurka ,krem z kojącym futrzastym nadzieniem![]()
Moja Miśka jak była malutka to zasuwała tżtowi wąsy myła,tak jak siebie podgryzając futerko
Nie bylam w stanie filmiku nagrać z chichrania się
musiało to bosko wyglądać,w takich okolicznościach nagrać filmik to byłby cud bez pohamowania śmiechu 

Kociara82 pisze:wybaczcie, ale wczoraj system nie pozwolil mi na wrzucenie zdjec, a dzis mnie nie bylo caly dzien.
Zaraz sie biore za nadrabianie zaleglosci. Jeszcze zdazycie pozglaszac paru kandydatow
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 18 gości