KOTY z KORABIEWIC Do zamknięcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 23, 2012 11:15 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Można prosić o ogłoszenia dla Bobci adopcje/index.php?p=12964 ? Tekst można zmienić, zrobiłam tablice i gumtree :oops:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon sty 23, 2012 11:19 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

*anika* pisze:
michalinadzordz pisze:
jopop pisze:były, nawet przed chwilą. ale czekam co wyjdzie z tego poprzedniego.

*anika* - pracuj nad nią, żeby nie wystraszyła odwiedzających ;)

Hurra :D to trzymam mega wielkie kciuki!!!!!!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Może jeszcze jej pingwinkowatemu braciszkowi dodać ogłoszenia?

można (jeśli masz czas :) ) porobić ogłoszenia dla pozostałych kotów, które u mnie są:
viewtopic.php?p=8470286#p8470286
Wszystkie trzy kocice są naprawdę bardzo miłe, grzeczne, ciche (tylko ta z krótszym ogonkiem trochę mówi ;) ), kuwetkowe, jedzą wszystko co im podam (wczoraj rybę gotowaną i suche). Są przyjaźnie nastawione do innych kotów oraz mojego psa :) Są bardzo miziaste, całe się nadstawiają do głaskania. Czarna przewraca się przy tym na plecki, bura z krótszym ogonkiem wpakowała mi się na kolana i przywarła całą sobą do mnie, już bliżej się nie dało :lol: Bura z pomarańczowymi oczami cała chodzi jak się ją głaszcze :P
Wczoraj zostały też zaszczepione na choroby wirusowe, tydzień temu były kastrowane. Są dość młode, ale nie wiem czy ktoś próbował określić dokładniej ich wiek?
Namiary do ogłoszeń te same co w ogłoszeniach pingwinki ;)

Zrobisz? :)

Bardzo mi się podoba ten tekst ogłoszenia który napisałaś dla pingwinki :) Myślę, że to dzięki niemu tyle telefonów już w jej sprawie było! :D

A, bura z pomarańczowymi oczkami (kotka nr 1) może nazywać się Amber.
Dla czarnej (nr 3) i drugiej burej (nr 8) nie mam imion. A ja nie mam pomysłu ;)

alix76 pisze:Można prosić o ogłoszenia dla Bobci adopcje/index.php?p=12964 ? Tekst można zmienić, zrobiłam tablice i gumtree :oops:

Zrobię, tylko jutro ok? Bo mam egzamin jutro do południa więc dzisiaj się uczę ;)
A moje opisy nieskromnie mówiąc mają spory wpływ na ludzi, co powiedziała mi minimum połowa ludzi, którzy brali ode mnie koty do DS + forumowicze śledzący mój wątek. Nie wiem co w nich jest, ale działają ;) To najważniejsze. Tak więc jutro po południu wezmę się za pozostałe kociaki :)

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Pon sty 23, 2012 11:25 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

klauduska pisze:Zofia, wstawić mogę na fb o nim info?

Pewnie!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon sty 23, 2012 11:29 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

I mały OT :wink: Poszukiwane osoby, które będą mi przynosić cebule i słoninę do mamra. :mrgreen: Otrzymałam z nicku "moja koleżanka" pismo od Małgorzaty Krawczykiewicz występującej w imieniu Barbary K. z żądaniem usunięcia zdjęć baraków w których przebywały koty i opublikowania sprostowania ich autorstwa. Ponieważ nic usuwać nie zamierzam - jak rozumiem spotkamy się w sądzie.
Ostatnio edytowano Pon sty 23, 2012 11:30 przez Zofia.Sasza, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pon sty 23, 2012 11:30 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

michalinadzordz, dzięki! :)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon sty 23, 2012 11:34 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Zofia&Sasza pisze:I mały OT :wink: Poszukiwane osoby, które będą mi przynosić cebule i słoninę do mamra. :mrgreen: Otrzymałam z nicku "moja koleżanka" pismo od Małgorzaty Krawczykiewicz występującej w imieniu Barbary K. z żądaniem usunięcia zdjęć baraków w których przebywały koty i opublikowania sprostowania ich autorstwa.

Tak z ciekawości - na czym miałoby polegać "opublikowanie sprostowania ich autorstwa"?
Masz nagle zapomnieć, że to Ty je robiłaś?
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon sty 23, 2012 11:36 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Aleba pisze:
Zofia&Sasza pisze:I mały OT :wink: Poszukiwane osoby, które będą mi przynosić cebule i słoninę do mamra. :mrgreen: Otrzymałam z nicku "moja koleżanka" pismo od Małgorzaty Krawczykiewicz występującej w imieniu Barbary K. z żądaniem usunięcia zdjęć baraków w których przebywały koty i opublikowania sprostowania ich autorstwa.

Tak z ciekawości - na czym miałoby polegać "opublikowanie sprostowania ich autorstwa"?

Nie czepiaj się :mrgreen: sprostowanie jest ich autorstwa. Jeśli wolno na ten temat założyć wątek na KŁ, to mogę tam opublikować.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pon sty 23, 2012 11:43 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Zofia&Sasza pisze:
Aleba pisze:

Nie czepiaj się :mrgreen: sprostowanie jest ich autorstwa. Jeśli wolno na ten temat założyć wątek na KŁ, to mogę tam opublikować.

A wiecie skad sie wziela p.Basia w Korabiewicach?!
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Pon sty 23, 2012 11:47 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Zofia&Sasza pisze:I mały OT :wink: Poszukiwane osoby, które będą mi przynosić cebule i słoninę do mamra. :mrgreen: Otrzymałam z nicku "moja koleżanka" pismo od Małgorzaty Krawczykiewicz występującej w imieniu Barbary K. z żądaniem usunięcia zdjęć baraków w których przebywały koty i opublikowania sprostowania ich autorstwa. Ponieważ nic usuwać nie zamierzam - jak rozumiem spotkamy się w sądzie.

ooo, jak wiesz, mnie też odsiadka grozi, zatem zapraszam do łódzkiego mamra :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon sty 23, 2012 11:47 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Aleba pisze:

ma zapomnieć, że w ogóle je widziała i że w ogóle te baraki tam były :lol:
Obrazek

Femka

Post » Pon sty 23, 2012 12:04 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

jakie baraki? 8)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon sty 23, 2012 12:18 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Agneska pisze:jakie baraki? 8)

masz rację, zwal wszystko na Zofia&Sasza i jopop :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Pon sty 23, 2012 12:25 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Femka pisze:
Agneska pisze:jakie baraki? 8)

masz rację, zwal wszystko na Zofia&Sasza i jopop :mrgreen:

O ile pamiętam to Beliowen coś na Koci Łapci pisała o walących się na podwórzu szopach :mrgreen:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pon sty 23, 2012 12:58 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

Zofia&Sasza pisze:
klauduska pisze:Zofia, wstawić mogę na fb o nim info?

Pewnie!

to podaj mi też na PW, no albo tutaj ;) swój nr tel i maila do kontaktu :)
edit:
zdjęcie już wstawiłam.

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Pon sty 23, 2012 13:35 Re: KOTY z KORABIEWIC MAJĄ CZAS TYLKO DO NIEDZIELI!!!

do osób, które będą zakładały ogłoszenia:

dodawajcie też link do profilu JoKota !! może jak się nie spodoba dany, kot, to wejdą na profil z czystej ciekawości i tam sobie go znajdą !!!
http://www.facebook.com/Fundacja.JoKot
albo link do albumu bezpośredniego z szukającymi domów: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 088&type=1

każdy nowy fan, to kolejna osoba do rozpowszechniania info o jokocie !

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

[poprzednia][następna]