Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
*anika* pisze:michalinadzordz pisze:jopop pisze:były, nawet przed chwilą. ale czekam co wyjdzie z tego poprzedniego.
*anika* - pracuj nad nią, żeby nie wystraszyła odwiedzających
Hurrato trzymam mega wielkie kciuki!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Może jeszcze jej pingwinkowatemu braciszkowi dodać ogłoszenia?
można (jeśli masz czas) porobić ogłoszenia dla pozostałych kotów, które u mnie są:
viewtopic.php?p=8470286#p8470286
Wszystkie trzy kocice są naprawdę bardzo miłe, grzeczne, ciche (tylko ta z krótszym ogonkiem trochę mówi), kuwetkowe, jedzą wszystko co im podam (wczoraj rybę gotowaną i suche). Są przyjaźnie nastawione do innych kotów oraz mojego psa
Są bardzo miziaste, całe się nadstawiają do głaskania. Czarna przewraca się przy tym na plecki, bura z krótszym ogonkiem wpakowała mi się na kolana i przywarła całą sobą do mnie, już bliżej się nie dało
Bura z pomarańczowymi oczami cała chodzi jak się ją głaszcze
![]()
Wczoraj zostały też zaszczepione na choroby wirusowe, tydzień temu były kastrowane. Są dość młode, ale nie wiem czy ktoś próbował określić dokładniej ich wiek?
Namiary do ogłoszeń te same co w ogłoszeniach pingwinki
Zrobisz?![]()
Bardzo mi się podoba ten tekst ogłoszenia który napisałaś dla pingwinkiMyślę, że to dzięki niemu tyle telefonów już w jej sprawie było!
A, bura z pomarańczowymi oczkami (kotka nr 1) może nazywać się Amber.
Dla czarnej (nr 3) i drugiej burej (nrnie mam imion. A ja nie mam pomysłu
alix76 pisze:Można prosić o ogłoszenia dla Bobci adopcje/index.php?p=12964 ? Tekst można zmienić, zrobiłam tablice i gumtree
klauduska pisze:Zofia, wstawić mogę na fb o nim info?
Zofia&Sasza pisze:I mały OTPoszukiwane osoby, które będą mi przynosić cebule i słoninę do mamra.
Otrzymałam z nicku "moja koleżanka" pismo od Małgorzaty Krawczykiewicz występującej w imieniu Barbary K. z żądaniem usunięcia zdjęć baraków w których przebywały koty i opublikowania sprostowania ich autorstwa.
Aleba pisze:Zofia&Sasza pisze:I mały OTPoszukiwane osoby, które będą mi przynosić cebule i słoninę do mamra.
Otrzymałam z nicku "moja koleżanka" pismo od Małgorzaty Krawczykiewicz występującej w imieniu Barbary K. z żądaniem usunięcia zdjęć baraków w których przebywały koty i opublikowania sprostowania ich autorstwa.
Tak z ciekawości - na czym miałoby polegać "opublikowanie sprostowania ich autorstwa"?
Masz nagle zapomnieć, że to Ty je robiłaś?
Zofia&Sasza pisze:Aleba pisze:Zofia&Sasza pisze:I mały OTPoszukiwane osoby, które będą mi przynosić cebule i słoninę do mamra.
Tak z ciekawości - na czym miałoby polegać "opublikowanie sprostowania ich autorstwa"?
Nie czepiaj sięsprostowanie jest ich autorstwa. Jeśli wolno na ten temat założyć wątek na KŁ, to mogę tam opublikować.
Zofia&Sasza pisze:I mały OTPoszukiwane osoby, które będą mi przynosić cebule i słoninę do mamra.
Otrzymałam z nicku "moja koleżanka" pismo od Małgorzaty Krawczykiewicz występującej w imieniu Barbary K. z żądaniem usunięcia zdjęć baraków w których przebywały koty i opublikowania sprostowania ich autorstwa. Ponieważ nic usuwać nie zamierzam - jak rozumiem spotkamy się w sądzie.
Aleba pisze:Zofia&Sasza pisze:I mały OTPoszukiwane osoby, które będą mi przynosić cebule i słoninę do mamra.
Femka pisze:Agneska pisze:jakie baraki?
masz rację, zwal wszystko na Zofia&Sasza i jopop
Zofia&Sasza pisze:klauduska pisze:Zofia, wstawić mogę na fb o nim info?
Pewnie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 145 gości